Evenement race simulator

Waar en hoe een race sim in te zetten?

f1 huren race simulator evenementEigenlijk is het bij elk evenement mogelijk om een race simulator in te zetten en er dus een F1 twist aan te geven. Net zoals dat het van elke locatie mogelijk is om deze om te toveren tot een F1 pitbox. Wij hebben namelijk een grote hoeveelheid Formule 1 decoratie. Zo kunnen we allerlei verschillende evenementen omkleden naar een F1 event. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, winkelcentra, beurzen en open dagen.

Voorbeelden en tips voor een race simulator op uw evenement

Race Simulator EvenementDe laatste tijd is er in Nederland steeds meer aandacht voor de Formule 1. Dit kan natuurlijk niet los worden gezien van het feit dat Max Verstappen zijn intrede in de hoogste autosportklasse heeft gemaakt. Dus het is ook steeds interessanter om voor uw evenement een race simulator te huren. Kinderen en volwassenen blijven altijd enthousiast wanneer er een racewagen midden op een locatie tentoon wordt gesteld. Wanneer deze dan ook nog actief gebruikt kan worden als race simulator, is het spektakel helemaal compleet. Voor de moeilijkere locaties (hoge verdieping) is het ook mogelijk om er een wat simpelere racestoel neer te zetten. Dit maakt wat minder indruk dan een fullsize racesimulator, wat echt een F1 replica is. Maar het is natuurlijk nog steeds top vermaak voor gasten, klanten, omstanders etc. Een evenement met een race simulator, daar wordt nog lang over na gepraat.

Uniek en een eyecatcher

Onze race simulators zijn stuk voor stuk uniek. Helemaal wanneer u uw eigen bedrijfslogo er op laat zetten. Wilt u opvallen met een evenement of wellicht heeft u zelf al veel ideeën en kunnen wij daar een welkome aanvulling bij zijn. Wij denken graag met u mee, neem contact met ons op!

Naar aanbod race simulators.