Muziekartiesten tributes bands

Zwei Bier ohne Baco (SuperDuo Partymix)

Zwei Bier ohne Baco (SuperDuo Partymix)

Twee Bier zonder Baco:

De topsensatie uit Noord-Holland! Ook te boeken als Twee Bier zonder Baco. Dan krijgt u de beste Nederlandstalige meezingers,‘70’s, ‘80’s & ‘90’s hits & de toppers van nu. Het Superduo staat garant voor feest! Zij brengen een energieke show met een hoog ‘dans & meezinggehalte’. Het repertoire is heel erg breed. De beste Nederlands- en Engelstalige nummers van vroeger tot nu worden gespeeld. Verder het beste uit Volendam, Nederpop, Schlagers, après ski en natuurlijk de beste Toppers medley’s. Op elk feest kunnen de mannen uit de voeten, zelfs  in hun tirolerpakjes.

Tot December 2015 stond deze act bekend als ‘Hansi, Dré und Marcus’. Met deze act hebben vele mooie optredens plaats gevonden. Tijdens ‘Das Foute Bierfest’ in Assen werden meerdere optredens verzorgd, in Zwolle stonden ze op het podium van Radio NL, in maart werd afgereisd naar Oostenrijk voor de feestweek van Feestartiesten.nl. Ook in het voorjaar van 2015 waren ze daar weer van de partij. Verder stonden de mannen op de grootste bier- en oktoberfesten van Nederland, maar werdt opgetreden tijdens bedrijfs(thema)feesten. Zo wordt er o.a. intensief samengewerkt met “Snowworld” in Zoetermeer. André (Dre) besloot echter vanwege andere drukke werkzaamheden te stoppen met deze act. Deze gaat dan nu ook als duo onder de naam ‘Zwei Bier ohne Baco’ verder.

Maar wel met dezelfde garantie: binnen 5 minuten de tent op zijn kop!

Zwei Bier ohne Baco:

Het repertoire bestaat uit de beste Duitse Rocknummers, de bekendste Duitstalige meezingers, de mooiste Schlagers en natuurlijk de beste après skimuziek. Maar ook binnen dit thema geschikte Nederland- en Engelstalige muziek. Elk gewenst repertoire kan geboden worden.

Uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij