Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Mr. Bean pop

Mr. Bean pop

Wie kent Mister Bean niet? De lookalike van Mr. Bean hebben wij ook in ons aanbod. Deze ‘Mr. Bean Pop” kan ook op jouw evenement aanwezig zijn! Met deze Mr. Bean kan je op de foto of je geeft hem gewoon een knuffel. Let wel op want soms is hij een beetje klungelig….

Mr. Bean act

Deze entertainer met Mr. Bean masker, houdt zich voornamelijk bezig met het vakkundig nabootsen van het karakteristieke gedrag en de fysieke komedie van het beroemde personage. De artiest kleedt zich in de iconische outfit die Mr. Bean draagt: een versleten lichtbruine tweedelige pak, een stropdas, een wit overhemd en zwarte lakschoenen. Hier komt het grote Mr. Bean masker natuurlijk nog bij.

De kracht van deze goede Mr. Bean-imitator ligt in de vaardigheid om de kenmerkende fysieke komedie van het personage te reproduceren. Dit omvat klunzige bewegingen en onhandige gebaren die typerend zijn voor het originele personage gespeeld door Rowan Atkinson. Mr. Bean is bekend om zijn improvisatievermogen en het vermogen om humor te creëren zonder veel woorden te gebruiken. Deze goede imitator kan in staat zijn om vergelijkbare situaties te creëren en improviseren om het publiek te vermaken.

Net zoals Mr. Bean vaak betrokken is bij komische interacties met zijn omgeving, kan deze Mr. Bean-imitator ook publieksinteractie gebruiken om een lach op het gezicht van het publiek te toveren. Dit kan onder meer interactie met voorwerpen, onverwachte gebaren en het betrekken van het publiek bij de act omvatten

Voor meer informatie/mogelijkheden, kun je contact opnemen met ons event team!

 

 

Delen

Terug naar overzicht

Galerij