Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Barack Obama 1

Barack Obama 1

Barack Obama was sinds 20 januari 2009 tot begin 2017 de 44ste president van de Verenigde Staten. Hij is de eerste zwarte Amerikaanse president. Dus er rustte een zware taak op zijn schouders. Daarin werd en wordt hij bijgestaan door zijn intelligente en mooie vrouw Michelle Obama. Deze Obama lookalike heeft niet alleen dezelfde looks, maar klinkt en beweegt ook hetzelfde. Dat is iets wat uw evenement tot een geweldig succes kan maken. Obama heeft op dit moment wat meer tijd.. En dus kan deze imitator gerust voor u een openingsspeech verrichten. Kunt u zich de reacties al voorstellen? Ook uitermate geschikt voor een meet & greet en foto’s met de gasten.

Barack Obama lookalike act:

De inzet is bespreekbaar. Zeer geschikt om uw evenement, feest of reclame campagne nog meer flair te geven! Zo kan Mr. President met een zwarte limousine worden voorgereden. En hij wordt begeleidt door bodyguards of samen met “Michelle Obama” lookalike. Voor het ultieme Amerika-gevoel heeft Cars and Stars Events de passende decoratie en misschien kan de Marilyn Monroe look- and soundalike een spetterend optreden verzorgen. Of het Amerikaanse volkslied zingen bij binnenkomst.

De ideale combinatie is natuurlijk met de lookalike van Michelle Obama. Want zij staan samen voor een sterk koppel. YES WE CAN !!

Meer politieke lookalikes:

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht