Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Angela Merkel

Angela Merkel

De tijd gaat terug naar 1989, toen werd Angela Merkel actief in de politiek. En sinds 2005 is ze al bondskanselier van Duitsland! Dus Angela Merkel is een van de machtigste vrouwen van de wereld.. en dat op uw event? Dat is mogelijk! Met onze Angela Merkel lookalike! Sinds Frau Merkel de eerste Duitse “Frau Bundeskanzlerin” is geworden, staat haar leven op zijn kop.

Angela Merkel lookalike act:

Op straat werd zij steeds vaker aangesproken op haar grote gelijkenis met deze powervrouw. Van het een komt het ander en deze lookalike is nu een zeer veelvuldig geboekte act. Zij is bekend geworden door haar inzet voor een reclamespot van een bekend bungalowpark aanbieder. Haar looks kloppen precies, het accent ook en aangezien zij zelf ook al langer in de regionale politiek zit, weet ze heel goed waar ze over praat.

Deze lookalike is inzetbaar voor alle mogelijke events, zoals (bedrijfs)openingen, speeches, felicitaties, interviews en reclame. Ook op beurzen, seminars en vergaderingen is zij een graag geziene gast. En natuurlijk wordt er van de mogelijkheid om met haar op de foto te gaan, gretig gebruik gemaakt.

Meer politieke lookalikes:

Meer info over deze imitator? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht