DeLorean

“Wait a minute, Doc. Are you telling me you built a time machine…

Deze auto is te huur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Particuliere verhuur is helaas niet mogelijk. 

Het Amerikaanse automerk DeLorean Motor Company heeft 1 model uitgebracht in de enkele jaren dat het bestond. Het was een leuke auto om te zien met zijn unieke vleugeldeuren, verder niks buitengewoons.. Totdat deze auto als tijdmachine fungeerde in Back To The Future! De DMC-12 werd ongekend populair nadat Marty McFly op het grote doek verscheen in deze bolide. En daarom kunt u deze Back to the Future auto huren voor uw eigen evenement!

DeLorean Huren?

Deze tijdloze auto is vanzelfsprekend geschikt voor elk Back To The Future evenement. Maar ook een technologie event, personeelsfeest of als eyecatcher bij een opening. Dankzij de populariteit van de films en deze bijbehorende auto komt iedereen even langs om te kijken en informeren.

Bij ons kunt u verschillende DeLorean auto’s huren. 1 model is omgebouwd tot een exacte replica van het Back To The Future model. Onze andere te huren wagen, is een originele DeLorean DMC-12. Allebei hebben ze zo hun unieke eigenschappen. En beide zijn ze dus voor verschillende evenementen inzetbaar.

Meer vragen over deze Back To The Future DeLorean? Neem contact op met ons evenementen team, wij helpen u graag verder!

Terug naar aanbod Showcars