f1 zandvoort 2020

Zegt het voort, in september naar Zandvoort!

Zegt het voort, in september naar Zandvoort!

Gepubliceerd op 10 november 2020.

circuit zandvoort formule 1

Hopelijk gaan we richting het einde van de coronacrisis, we blijven positief! Er worden dan ook langzaamaan weer evenementen georganiseerd en acties gepland. Zo ook door de FIA. De agenda van het 2021 seizoen is namelijk bekendgemaakt. En Zandvoort staat op 5 september ingepland. Wij gaan er vanuit dat het circuit weer bomvol met toeschouwers zit tegen die tijd. Ook de evenementen kunnen dan weer plaatsvinden. Dus boek je Formule 1 evenement snel voor dat weekend! Wij, Cars and Stars Events, stromen voor dat weekend namelijk al weer mooi vol…

Septembercircuitpark zandvoort cars and stars

Zoals Earth, Wind & Fire in 1978 al zong: “Racing in September”. De songtekst was iets anders maar toch; we gaan weer racen in Nederland! Zandvoort is op 3, 4 en 5 september het podium van de koningsklasse van de autosport! Bijna anderhalf jaar later mogen (hopelijk) de fans dit race spektakel nu wél live aanschouwen.

Heb je 24 oktober mee gedaan aan onze online quiz? Dan weet je nu alles al over de Formule 1, alles rondom Zandvoort en nog veel meer leuke feitjes. Dus hoeven we je niks meer te vertellen hier. Toch niet meegedaan? Boek dan nu onze F1 Bedrijfsquiz! Samen en tegen collega’s strijden… maar daarover later deze maand meer.

Cars and Starspitbox challenge pitstop zandvoort

In 2020 zou het dan gebeuren. Het Formule 1 spektakel in Zandvoort. Alle dagen rondom dit grootse evenement zaten voor ons bomvol en de voorbereidingen waren in volle gang. Het meeste hiervan wordt gelukkig doorgeschoven, dus dan maar knallen in 2021! Wij zijn ook blij met het nieuws dat dit in september plaats gaat vinden. Want toeschouwers maken toch de Formule 1. En Cars and Stars? Wij zijn er ook gewoon weer bij, met onze Race Simulators op pole position uiteraard!

Evenementenpitstop challenge f1 banden wisselen teambuilding

Formule 1 blijft altijd een actueel thema. Dat blijkt nu ook maar weer: 1 nieuwtje over Zandvoort en alle nieuwspagina’s staan weer vol. Dit is ook het geval wanneer Max Verstappen wat zegt, of roddels dat hij eens weg moet bij het F1 team van Red Bull. Qua actualiteit zit je dus altijd goed. Ook richting de winterstop kunnen er bij ons race simulators worden gehuurd. Want bij ons kan je natuurlijk ook virtueel racen over het circuit van Zandvoort! Verder garanderen wij dat dit allemaal netjes volgens de maatregelen verloopt. Entertainment in november en december… het kan nog!

Weten welke F1 auto’s, simulators, bandenwissel spellen en acts er allemaal nog vrij zijn? Het is nog aardig wat maandjes wachten tot het weekend van 3-4-5 september maar wees er snel bij en neem contact op met ons evenementen team!

 

Delen

Terug naar overzicht