Apres ski decoratie oktoberfest

Winter in Twente

Winter in Twente

Gepubliceerd op 9 februari 2021.

carsandstars decoratieverhuur winter apresski

Koning Winter regeert met harde hand over Nederland. Het afgelopen weekend is bijna heel Nederland bedekt onder een dik pak sneeuw. Veel mensen waren de weg kwijt, maar die bleek onder een pak sneeuw te liggen. Blije kinderen bouwden sneeuwpoppen en ouderen worstelden zich met gevaar voor eigen leven over de voetpaden. Dit pak sneeuw is, in combinatie met Corona, niet bepaald bevorderlijk voor evenementen. Hoe gaat Cars and Stars Events hiermee om?

Nieuwe ideeën carsandstars decoratieverhuur winter apresski

Gelukkig doen de computers en telefoons nog wel hun werk ondanks het pak sneeuw. Zo kan ons evenementen team blijven brainstormen over de mogelijkheden die gaan komen. Want ondanks alles wat ons remt, blijven wij natuurlijk optimistisch. Ook de sneeuw kan zorgen voor nieuwe inzichten. Onze winter decoratie is in ieder geval niet nodig met de prachtige foto’s die je buiten kan schieten. Of juist wel?

Racen in de sneeuw

Helaas kunnen we onze plannen niet meteen uitvoeren. Als we wat gaan organiseren in deze tijd, worden we op de vingers getikt. Dus leggen we al onze ideeën maar zolang op de plank. Tot die tijd proberen wij het besneeuwde virtuele circuit van Zandvoort te bedwingen. Gelukkig blijven onze race simulators droog. Nieuwsgierig en wil je tips voor de instellingen om virtueel in de sneeuw te racen? Of heb je zelf tips voor prachtige winter decoratie? Vraag of vertel het ons team! Maar je kan ook nu in het echt racen op Zandvoort. Hoe? Bekijk het hier.

Tot slot

carsandstars dekoratieverhuur winter apresski feest

Blijf allemaal veilig en gezond tijdens Koning Winter en Corona. Dan kunnen we snel weer los op de mooiste evenementen. Wij kijken er naar uit!

 

Delen

Terug naar overzicht