Wesley Sneijder: Internationale ster en een knaller van een voetballer

Wesley Sneijder: Internationale ster en een knaller van een voetballer

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

wesley sneijder

Wesley Sneijder: Nederlands topvoetballer en idool voor velen. Samen met zijn prachtige glamour-vrouw Yolanthe worden ze ook wel betiteld als de ‘Beckhams’ van de lage landen. Waarschijnlijk heb je het al in de wandelgangen gehoord, maar Wes en Yo worden papa en mama! Voor Wesley is het z’n tweede kindje maar voor Yolanthe is allemaal nog nieuw. Ze verwachten hun kindje in oktober maar ze hebben het stiekem al gezien, via een 4D-echo.

Door alle media-aandacht over de zwangerschap, zijn vrouw Yolanthe en hun huwelijk, zou je haast vergeten wie Wesley nou eigenlijk is; een knaller van een voetballer. Hij heeft inmiddels een internationale sterrenstatus bereikt maar laten we even terug gaan naar waar het allemaal begon. Sneijder debuteerde in april 2003 in het Nederlandse Elftal. Hij vertegenwoordigde Nederland op drie Europese Kampioenschappen (2004,2008 en 2012) en drie Wereldkampioenschappen (2006,2010 en 2014). Persoonlijk werd hij op het WK 2010 bekroond met de Zilverven Bal en de Bronzen Schoen. In 2013 maakte Sneijder de overstap naar Galatasaray, waar hij in zijn eerste seizoen diverse overwinningen binnenhaalde. Daarnaast is Wesley Sneijder inmiddels een zeer prominente internationale ster en een geliefde gast op rode lopers en bij prijsuitreikingen.

Cars and Stars werkt sinds enige tijd met een zeer goede lookalike van Wesley. Nadat deze dubbelganger dagelijks werd aangesproken op zijn gelijkenis, was het voor hem een logische stap naar de (lookalike) entertainmentindustrie.

De impersonator van Wesley Sneijder is actief, flexibel en inzetbaar voor: prijsuitreikingen, fotoshoots met gasten, verrassingsacts, reclamefotografie, het openen van voetbaltoernooien, bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, als beursstand entertainment, voor open dagen, verkoopacties, promoties, TVacties, reclamespots, voor het uitdelen van handtekeningen, Meet and Greets, themafeesten, verrassingsfeesten, interviews, workshops, en nog veel meer. Tevens is er uitbreiding mogelijk met voetbalspellen en andere voetbalidolen zoals Cristiano Ronaldo en David Beckham.

Voor meer informatie over onze look-alikes of overig entertainment aanbod, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons eventteam.

Delen

Terug naar overzicht