nieuwe race simulator huren circuit zandvoort

Welke Race Simulator kiezen?

Welke Race Simulator kiezen?

Gepubliceerd op 21 januari 2022.

formule 1 race simulators aanbod

Een race simulator van Cars and Stars Events kan op vele evenementen ingezet worden. Denk hierbij aan een beurs, personeelsfeest of opening. Voor elk evenement hebben wij dan een passende race simulator. Daarom hebben wij ook zo veel verschillende race simulators. Die zullen we zo kort uitlichten. Ook staan wij vaak op Circuit Zandvoort. Hier verzorgen wij dan onder andere de Pitbox Challenges. Dit vindt vanzelfsprekend plaats in een pitbox op het circuit. Ook interesse om met je collega’s deze activiteit op het circuit te doen? Laat het ons weten!

Welke race simulators zijn er?formule 1 race simulators in de hal van cars and stars

Dan hebben we het alleen over de race simulators van Cars and Stars Events. De kleinste race simulator die wij op voorraad hebben, is de Playseat. Deze Playseat is te huur voor locaties waar niet veel ruimte is. Maar er kunnen ook 10 Playseats bij ons gehuurd worden. Zo ontstaat er een echte race. Met deze race simulator heb je meteen al enthousiaste gasten. Maar het kan natuurlijk nog groter en mooier! De volgende stap zijn onze Cockpits. Deze race simulators zijn te vergelijken met de Playseats. Ze zijn net wat groter en ook in deze simulator kan iedereen tot 2,20m instappen. Ook hebben wij natuurlijk een bewegende race simulator. Deze wordt ook altijd vol enthousiasme ontvangen. Het zelf ontwikkelde systeem is leuk voor elke raceklasse.

bewegende race simulator full motion racen

Voordat we richting de race auto’s gaan. Eerst nog even aandacht voor de monocoque’s. Een vreemd woord maar dit is eigenlijk de cockpit van een Formule wagen. En wij hebben deze 2 officiële cockpits voor de verhuur. Deze kunnen dus worden ingezet als race simulator. Heb je geen plek voor onze race simulators? Dan hebben wij de Racing Room on Wheels! Met deze aanhanger kan je op elke locatie racen. En er kunnen maximaal 4 simulators instaan. Dit is plug and play. Leuk voor naast de personeels BBQ.

Fullsize Formule  auto’snieuwe race simulator huren circuit zandvoort

Dan zijn we aanbeland bij de Formule  auto’s. Om te beginnen hebben wij ook 2 halve Formule auto’s voor de verhuur. Deze worden vaak ingezet op een beursstand. Omdat daar vaak net te weinig ruimte aanwezig is voor een volledige wagen. Dan de Fullsize auto’s. Hiervan hebben wij er 10 in de verhuur! Dat wil zeggen 9 race 1 auto’s en 1 LeMans auto. Voor alle  auto’s kan je een kijkje nemen in ons race simulator aanbod.

Dat was een klein overzicht van onze race simulators. Wil je er meer over weten? We vertellen graag over onze simulators, maar ook over onze Kartbaan op Locatie. Dus neem gerust contact op

Delen

Terug naar overzicht