We kijken weer vooruit

We kijken weer vooruit

Gepubliceerd op 17 december 2020.

Een rollercoaster, zo kunnen we het afgelopen jaar wel noemen. Begin 2020 ratelden de achtbaankarretjes omhoog, om vanaf begin maart alle kanten op te vliegen. En zo gaan we met de vocalen van Danny Vera het jaar uit. “Rollercoaster” lijkt ons dan ook een mooie afsluiter. Er komt nu licht aan het einde van de tunnel. Want wij zijn ervan overtuigd dat 2021 weer een feestelijk jaar wordt. Dus we willen niet te veel achteruit kijken. Maar vooral vooruit kijken naar 2021. Daarom willen wij graag alvast een voorproefje geven van wat er uit onze creatieve koker komt rollen het aankomende jaar.

Race Simulators 🏎️race simulators huren cars and stars events

Elk jaar hebben wij het voornemen om een nieuwe Race Simulator in ons aanbod te hebben. Tot nu toe is dat elk jaar nog gelukt en ook voor 2021 zal dit het geval zijn. En we durven met een gerust hart te zeggen dat deze F1 Simulator vele harten sneller gaat laten kloppen. Maar wij zouden Cars and Stars Events niet zijn, als wij deze unieke auto nog even geheim houden. Deze wagen heeft namelijk een bijbehorende (unieke) onthulling nodig. Op zondag 21 maart 2021 gaat de eerste Formule 1 race weer plaatsvinden. En ergens tussen nu en die datum, zullen wij de simulator onthullen. Maar ook vóór dat moment zijn onze Race Simulators gewoon in te zetten. Uiteraard hebben wij voor alle maatregelen van het RIVM een oplossing. Racen tegen klanten of collega’s, met de nieuwste software en professionele stuurtjes op bijvoorbeeld Zandvoort. Het kan gewoon, ook in deze tijd. En dan nog iets: een Race Simulator huren, maar dan in Duitsland? Rennsimulator Mieten, we gaan gewoon de grens over!

Themafeesten en Artiesten ⭐

In ons pand te Losser huisvest zich een grote voorraad decoratie. En de afgelopen maanden hebben wij veel tijd gehad om deze voorraad uit te breiden. De Formule 1 Decoratie is uitgebreid, maar denk ook aan Hollywood, Viva Las Vegas, Oktoberfest en James Bond niet te vergeten. Ook zijn wij weer vele nieuwe samenwerkingen aangegaan voor het aankomende jaar. Denk hierbij aan nieuwe Food Trucks op Locatie, Showcars, de al genoemde Decoratie en nieuwe Activiteiten. Maar ook zeker onze eigen Vliegsimulator.

Wat betreft de artiesten; laten we maar zeggen dat ze allemaal staan te popelen om weer op te treden. En dan wordt er, zoals altijd bij Cars and Stars Events, top werk geleverd in 2021.

Vele Extra’s ✅

Het begrip Cars & Stars is heel breed. Wij blijven onszelf dan ook herontdekken. Neem nou ons nieuwe initiatief Stuur Nuchter. Een uniek concept van ons waarbij je op een leuke en leerzame manier bewust wordt gemaakt van de gevaren van alcohol in het verkeer. Door dit onderwerp op een leuke manier te behandelen, is het interessanter voor de deelnemers. We blijven natuurlijk wel doen waar we goed in zijn, dus de deelnemer wordt hiervan bewust gemaakt door middel van een simulator. Maar ook onze quiz komt weer voorbij! Dit vindt voornamelijk plaats in onze Racing Room on Wheels. 

Ook zullen wij steeds vaker Rally’s gaan verzorgen, waarvan wij voornamelijk het entertainment organiseren. Een rally wordt vaak ingezet bij een uitje voor een businessclub, als personeelsfeest of voor een klantendag. Wat ons uniek maakt in het organiseren van deze rally’s: wij maken elke route op maat en regelen alles van begin tot eind! Ontdek Nederland via bijzondere landweggetjes, unieke opdrachten en spectaculair entertainment. Dat laatste kan bijvoorbeeld zijn: Race Simulators, Fungames, Driftkarting of Grid Girls, maar natuurlijk ook Artiesten! Zo is de Cars & Stars cirkel weer rond.

Kortom: wij zijn klaar voor 2021. Zijn jullie dat ook?

Delen

Terug naar overzicht