Waarom een Race Simulator huren?

Waarom een Race Simulator huren?

Gepubliceerd op 10 december 2020.

race simulator f1

Aanstaande zondag staat al weer de laatste F1 race van het jaar op het programma. In Abu Dhabi strijdt Max Verstappen voor de laatst te behalen overwinning van 2020. Of Lewis Hamilton of George Russell zijn grootste uitdager wordt, is nog niet bekend. We kunnen in ieder geval wel stellen dat Valtteri Bottas en Alexander Albon geen gevaar gaan vormen. Daarna gaan we de kerstperiode in en begint de stoelendans voor de laatste paar zitjes. Enkele maanden Formule 1 rust liggen dan voor ons, dat is volgens ons de perfecte tijd om een race simulator te huren en alvast alle banen te verkennen voor het 2021 seizoen!

Het F1 2020 seizoen

Wat betreft de stand van de coureurs en de teams, was het dit jaar niet spannend. Hamilton kreeg te weinig weerstand van zijn teamgenoot, en de andere auto’s waren simpelweg te traag. Dus over dat onderwerp zijn we snel uitgepraat. Maar de circuits waren dit jaar wel verfrissend om naar te kijken! Wat te denken van de Nürburgring, Autódromo Internacional do Algarve en Mugello. Dat zijn circuits die je als kijker wil zien. Ook zijn dit vaak circuits met veel hoogteverschil en geen standaard uitgetekende lay-outs zonder ziel, zoals je deze in Abu Dhabi en Bahrein ziet. De mega crash van Grosjean staat ons nog lang op het netvlies. Maar ook de pitstop blunder van Mercedes tijdens de zeker lijkende overwinning van George Russell. Hopelijk wordt het 2021 seizoen een betere. Met meer spanning, meer toeschouwers, meer sensatie en meer concurrentie. Wij zijn er klaar voor.

Waarom een Race Simulator Huren?race simulators huren voor op een personeelsfeest

Tot de eerste race in Australië plaats gaat vinden (21 maart 2021), kunnen we niet meer naar live F1 races kijken. Dus dan zelf maar racen! En aangezien niet iedereen bevoorrecht is om in een echte Formule 1 auto te racen, geven wij iedereen die kans. In onze Formule 1 replica’s is het realistisch racen en kan je alvast alle circuits ontdekken. Met de meest professionele software en hardware, scheur je Max Verstappen zo voorbij. Met onze unieke simulators is het dus levensecht racen, maar het oog wil ook wat. Daarvoor hebben wij vele Fullsize F1 Auto’s. Neem eens een kijkje bij ons aanbod en ontdek de prachtige simulators! Met een race simulator creëer je gegarandeerd fanatisme en teambuilding. Ook hanteren wij vaste all-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf.

Nieuwtjes voor 2021

Elk jaar hebben wij weer een nieuwe race simulator. Dus ieder jaar is het weer afwachten waar wij mee komen. Dit jaar hebben wij (helaas) extra tijd gehad om te innoveren en vernieuwen. Zodat we meteen klaar staan wanneer het evenementen seizoen in 2021 weer begint. Wat dat is, houden we nog even geheim voor de opening van het nieuwe Formule 1 seizoen. Maar tot die tijd staan er meer dan 40 race simulators te wachten om mee geracet te worden. Dus wacht niet langer! Neem contact op met ons evenementen team voor de leukste en snelste Race Simulators!

Delen

Terug naar overzicht