zandvoort cars and stars

Teambuilding op het circuit van Zandvoort!

Teambuilding op het circuit van Zandvoort!

Gepubliceerd op 25 januari 2019.

bandenwisselspel zandvoort

Samen met Circuit Zandvoort organiseren wij vele teambuilding events en incentives op het circuit. Een ronde over het circuit, een hapje en een drankje bij Bernie’s en race entertainment in de pitbox. Genoeg activiteiten op het circuit! Maar daarna even met z’n allen bijkomen in de Paddock Club. Dat is gegarandeerd een succesvol personeelsfeest of klantendag! Wij leggen graag uit wat er allemaal mogelijk is op deze historische en bijzondere locatie.

Waarom het circuit van Zandvoort?circuit zandvoort entertainment

Laten we beginnen met waarom deze locatie zo’n succes is voor deze evenementen. De faciliteiten zijn goed verzorgd en de catering op Circuit Zandvoort is uitmuntend te noemen. Verder is de locatie natuurlijk ook prachtig, het circuit ligt tegen de zee en er zijn genoeg hotels voorhanden voor eventuele overnachtingen. Formule 1 staat voor snelheid en teamwork. Een perfecte combinatie voor een thema van een personeelsfeest. En waar kan je dit thema nou beter uitvoeren dan op het circuit zelf? Laat iedereen ervaren hoe het is om op een circuit te racen. Dan kunnen ze daarna laten zien of ze wat geleerd hebben in de race simulators van Cars and Stars. En de evenementen zijn mogelijk voor 10 gasten tot meer dan 200. Geen groep is te klein of te groot! 

Cars and Stars & Circuit Zandvoortrace simulator circuit zandvoort

Door onze nauwe samenwerking met Circuit Zandvoort, kunnen wij snel schakelen en beslissen wat het beste is voor elk evenement. Het meest gangbaar is ons F1 entertainment in een pitbox, zo zijn de gasten daadwerkelijk op het circuit en krijgt iedereen dat echte race gevoel. Tezamen organiseren wij dus de evenementen. Wat te denken van een bustour over het circuit? Tijdens de rit wordt aan uw gasten alles uitgelegd met betrekking tot het circuit. Zo wordt u dus alles uit handen genomen! Van de catering tot het entertainment en de bezichtiging van het circuit. 

De mogelijkhedencircuit zandvoort quiz

Buiten al het nodige vermaak op het circuit zelf, brengen wij natuurlijk ook veel race entertainment mee! Vaak staan we in een pitbox op het circuit met verschillende F1 modules. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Vele soorten F1 Race Simulators, ook racen op Zandvoort!
  • Het F1 Bandenwisselspel voor het teambuilding gevoel.
  • Quiz over alles wat met racen te maken heeft. Fanatisme gegarandeerd!
  • Bandenwegen i.c.m. een Circuit Zandvoort spiraal.
  • Zelf op het circuit rijden en/of driften.
  • Verdere F1 entertainment zoals gastsprekers, grid girls en showcars.

Geïnteresseerd geworden in de vele mogelijkheden op het Circuit van Zandvoort? U kunt altijd contact opnemen met ons eventteam en dan bespreken we graag de vele mogelijkheden op deze prachtige locatie. De gasten kijken gegarandeerd hun ogen uit. En wellicht is er volgend jaar wel een Formule 1 race te bezichtigen op dit historische circuit! Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Delen

Terug naar overzicht