f1 the duke club nistelrode

Road to Le Mans met Cars and Stars

Road to Le Mans met Cars and Stars

Gepubliceerd op 24 juni 2019.

max verstappen red bull rb14 formule 1

Het is zondag 23 juni 2019, op deze eerste ‘zomerzondag’ van het jaar schijnt de zon volop. En dat komt goed uit want vandaag vindt het Automotive & Innovation event; Road To Le Mans plaats. Dit prestigieuze event wordt georganiseerd door The Duke Club in Nistelrode. In samenwerking met Cars and Stars wordt hier voor alle gasten een onvergetelijke ervaring gecreëerd. Hier zijn ook aanwezig; Robert Doornbos, Jan Lammers, Prins Bernhard jr., Frits van Eerd, Giedo van der Garde, Rob Kamphues en RTL GP presentator Mark Koense. Een kleine terugblik op deze geslaagde dag.

Rob KamphuesJumbo race auto 24 uur van Le Mans Nistelrode

De dag werd ingeleid met een introductie van Rob Kamphues. Tezamen met onder andere Giedo van der Garde en Frits van Eerd werd er teruggekeken op de 24 uur van Le Mans en het voorprogramma hiervan, waarin Rob zelf actief was met een Ligier LMP3. Maar er werd natuurlijk ook vooruit gekeken naar de aankomende Grand Prix van Frankrijk en het programma op deze zonnige middag. Een goed begin!

De Cars and Stars F1 Race Simulatorfullsize f1 race simulator the duke club

Na deze opening deelde Jan Lammers zijn ervaringen met het aanwezige publiek. Dit vond plaats tussen zowel een F1 Red Bull auto van Max Verstappen, als de Dallara 2019 Le Mans auto. En tussentijds kon men racen in onze Fullsize F1 Race simulator! De prijs voor de snelste coureur van de dag, was een horloge van Gassan. Dus dit was voor iedereen het proberen waard!

F1 GP Paul Ricard

De Grote Prijs van Frankrijk was er eigenlijk een om snel te vergeten. Het blauwgestreepte circuit -gelegen op een winderige hoogvlakte bij Le Castellet, niet ver van Marseille- had deze keer geen verrassingen in petto. Des te meer interesse was er om zelf te racen op Paul Ricard in de Cars and Stars race simulator.

Robert Doornbos & Prins Bernhard Jr.Presentatie Robert Doornbos Rob kamphues f1

Na de teleurstellende F1 race, waren daar gelukkig Robert Doornbos en Prins Bernhard Jr. om iedereen enthousiast te maken over de aanstaande Formule 1 race in Zandvoort en de nieuwste technologieën betreffende elektrisch rijden. Met een volle maag zat iedereen aandachtig te luisteren. Stukken wijzer over de autowereld en met opgedane ‘race-skills’ door onze simulator was het einde van dit prachtige evenement in zicht. De avond werd afgesloten door Rob Kamphues, Frits van Eerd en Giedo van der Garde. Daarna vertrokken alle gasten -terwijl de zon onder ging- met een voldaan gevoel. Waarvan één gast met een wel heel grote glimlach. Deze man was de snelste coureur in onze simulator en nam dus een Cars and Stars beker & Gassan horloge mee huiswaarts.

Graag willen wij The Duke Club, de aanwezige presentatoren en het enthousiaste publiek bedanken voor deze enerverende middag!

Delen

Terug naar overzicht