Rally volgens Maatregelen

Rally volgens Maatregelen

Gepubliceerd op 25 januari 2021.

Ook tijdens deze hele lange Covid periode, kan er een vorm van entertainment georganiseerd worden. Zo waren wij afgelopen zondag de tussenstop bij een rally van TOM’s Businessclub. Dit vond plaats bij ons pand in Losser en gelukkig was de zon de gehele dag onze vriend. Vele auto’s passeerden onze ingerichte tenten voor het beantwoorden van enkele quizvragen. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen.

TOM’s Mini-Rally

Zoals je hier kan lezen, organiseren wij wel vaker een rally. Maar deze keer waren wij er een onderdeel van, bij ons eigen pand in Losser. De route voor de gasten was als volgt: starten bij Landhuishotel De Bloemenbeek om vervolgens een stop te maken bij ’t Wubbenhof te Denekamp. Via Vliegveld Twenthe kwamen ze bij ons uit om te eindigen bij Restaurant Hanninkshof. Wat een vrolijke gezichten kwamen er allemaal langs. Wij hadden 3 tenten ingericht: 1 Cars-tent en 2 Stars-tenten.

In de Cars-tent stond onze F1 Race Simulator. Hier werden quizvragen gesteld, onder het geronk van Formule 1 motoren werden de hersenen gekraakt. Ook kregen ze bij deze tent allemaal een doosje Autodrop. De volgende tent was de Hollywood tent. Gevuld met Oscarbeelden en Hollywoodmuziek werden ook hier 2 vragen gesteld aan de deelnemers. Waar wordt eigenlijk de Oscaruitreiking gehouden? Daarna konden ze door naar de James Bond tent. Hoe drinkt James zijn Martini? Jawel; Shaken, not stirred. Met de 007 themesong nog galmend door de auto’s, vervolgden zij allen weer hun weg. Op weg naar de volgende stop.

Wat is een Rally?

Heel kort gezegd, het volgende: de route wordt beschreven door middel van de welbekende bol/pijl methode en enkele andere navigatie technieken. Alle deelnemers hebben een routeboek bij zich en banen zich zo een weg, via controleposten en vele leuke en onverwachte activiteiten, tot de finish. Wij kunnen voor deze rally’s het entertainment verzorgen. Wat dat inhoudt? Denk hierbij aan onder andere:

  • Promo Dames / Grid Girls
  • Race Simulators / Bandenwisselspel
  • Drift Karting
  • Stuur Nuchter
  • Catering op Wielen
  • Quad/Zandbuggy rijden
  • Muziekartiesten 

Tot slot willen wij alle deelnemers van de TOM’s Happy New Year Mini-Rally bedanken voor hun deelname. Ook door toedoen van jullie vrolijke gezichten, hebben wij allemaal genoten van het beetje entertainment wat er nog mogelijk is in deze Covid tijden. Ook een rally organiseren? Neem contact op met ons evenementen team!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Delen

Terug naar overzicht