Race Simulators op locatie vanaf 1 juni!

Race Simulators op locatie vanaf 1 juni!

Gepubliceerd op 7 mei 2020.

F1 Race Simulator Event huren fullsize formule 1

Het stappenplan dat gisteren door Rutte en De Jonge werd bekendgemaakt, maakt alles een stuk duidelijker. Vanaf het pinksterweekend kunnen wij weer evenementen organiseren tot max. 30 personen. En als alles volgens planning verloopt, mogen er na 1 juli weer events met max. 100 personen plaatsvinden. Bedrijfsevenementen en kleinere publieksevents zijn namelijk niet vergunningsplichtig. Dat valt dus niet in de categorie grote evenementen, die worden pas later toegestaan. Daarom hebben wij ons concept aangepast aan de voorlopige 1,5 meter-samenleving. Zo kunnen en mogen wij dus vanaf 1 juni evenementen organiseren. Hoe wij dat realiseren? Dat leggen wij in dit artikel uit. Met afstand de leukste evenementen!

Events in de nieuwe maatschappijuitgang f1 race sim

Een race simulator huren op locatie kan dus bijna weer! Met onze maatregelen voldoen wij aan de eisen van het RIVM. Zo kunnen wij onze modules weer inzetten als Race Simulator of Pitstop Challenge! Er zit natuurlijk maar 1 coureur in een Formule 1 wagen, dus de 1,5 meter is in onze simulators makkelijk haalbaar. Verder blijven wij alles tijdens het evenement desinfecteren en dragen onze begeleiders er zorg voor dat er afstand wordt gehouden. Zo ook bij het Bandenwissel spel. Maar er liggen nog andere gevaren op de loer. Hoe wij die oplossen lees je in de opsomming verderop in het artikel.

Voorbeeld settingmonocoque racesimulator corona

Zoals je op bijgaande foto’s kan zien, werken wij met een in- en uitgang. Ook is er elke 1,5 meter een streep op de grond geplaatst zodat men in de wachtrij voldoende afstand houdt. Na elke race van een ‘coureur’ draagt onze begeleider zorg voor de desinfectie van de race simulator. En zoals altijd nemen wij weer voldoende Formule 1 decoratie mee zodat er een echte F1 Pitstraat ontstaat. In deze setting is dus ook een Pitstop Challenge mogelijk. Helaas moeten de ‘monteurs’ nog wel in hun eentje de banden verwisselen, maar dat mag de pret niet drukken!

Maatregelen die wij nemen:corona maatregelen in- uitgang race simulator

  • Afzetpaaltjes en strepen op de grond voor 1,5 meter afstand.
  • Plastic wegwerphandschoenen voor elke deelnemer.
  • Tafel met desinfectiespray, doekjes en dergelijke voor de deelnemers.
  • Ons materiaal wordt schoon en gedesinfecteerd geleverd en gehouden.
  • Banners/Borden met onze Corona-maatregelen ter verduidelijking.
  • De begeleider blijft te allen tijde op gepaste afstand; hij/zij kan de software op afstand bedienen. Ook de namen van gasten worden op afstand genoteerd.
  • Om wachtrijen te vermijden, kan met voorafgaande inschrijving en een bijbehorend tijdsschema gewerkt worden.
  • Wij werken met een vaste (en gezonde) crew.
  • Deelnameleeftijd bij de modules: 12 jaar, zodat zij de maatregelen ook duidelijk begrijpen. Jongere deelnemers onder begeleiding van een volwassene.
  • Wij werken met grotere duidelijke schermen vóór de simulators, zodat ook de omstanders op afstand mee kunnen kijken. Tevens is elke activiteit nog uit te breiden met wachtrij-entertainment of extra TV’s voor nog betere zichtbaarheid.

Evenementen; Let’s Go!

overzicht corona race simulator

Het stappenplan is waarschijnlijk bij iedereen bekend. Dus als we ons met z’n allen aan die regels houden, komt de samenleving langzaam weer op gang. Zo kunnen wij in deze nieuwe samenleving weer fantastische evenementen organiseren. Personeelsfeestjes, Bedrijfsuitjes, Openingen; wij zijn er weer klaar voor! 

Delen

Terug naar overzicht