hollywood header themafeest

Once Upon a Time … in Losser

Once Upon a Time … in Losser

Gepubliceerd op 13 augustus 2019.

once upon a time in hollywood dicaprio dubbelganger

De nieuwe blockbuster van Quentin Tarantino komt er weer aan! Vanaf aanstaande donderdag zullen bij alle grote bioscopen in Nederland de zalen drukbezocht zijn voor; Once Upon a Time … in Hollywood. Met zo’n grote naam als regisseur en indrukwekkende cast, is deze film vooraf al bijna een gegarandeerd succes te noemen. En met zo’n titel is het natuurlijk weer de perfecte gelegenheid om te kiezen voor een Hollywood themafeest.

Hollywood

De film van Quentin Tarantino gaat dus -in Nederland- op 15 augustus in première. 4 jaar geleden zei hij tegen een Belgisch medium: “Ik ga na mijn tiende film geen films meer maken”. En laat dit nou net zijn 10e film zijn. Dus snel naar de bioscoop voor wellicht de laatste film van deze top-regisseur, nu het nog kan. Waarschijnlijk komt hij nog wel op deze uitspraak terug, maar gelukkig blijft Cars and Stars Events wél doorgaan met het organiseren van Hollywood Themafeesten. Want een personeelsfeest in Hollywood stijl; dat is chique, maar ook altijd beregezellig! Enkele voorbeelden zijn bij onze Foto’s Evenementen te vinden. Voor het gemak hebben wij er een paar op een rijtje gezet:

Leonardo diCaprio & Brad Pittpitt lookalike dicaprio dubbelganger

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt kregen beide 10 miljoen dollar voor hun rol als Rick Dalton en Cliff Booth in deze film. Brad Pitt zit bij Cars and Stars in het aanbod lookalikes. De lookalike Brad Pitt zal vele vrouwen(en mannen-)hoofden om laten draaien. Wie droomt er nou niet van een feest met de aanwezigheid van deze grootheid? En met zo’n film én titel is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om deze acteurs uit Hollywood over te laten vliegen. We hebben het natuurlijk wel nog steeds over de lookalikes..

Laat ze bijvoorbeeld langs de tafels gaan tijdens het diner, een welkomstdrankje aanbieden of een spetterende opening verzorgen. Natuurlijk is alles mogelijk bij Cars and Stars Events!

Losser

Once Upon a Time … in Losser! Hier kunnen vele verhalen over geschreven worden. Losser is namelijk de plek waar wij al onze Hollywood decoratie hebben opgeslagen. Vele verhalen liggen hier in de hal te wachten om verteld te worden. Gaat dit gebeuren op uw volgende Hollywood-, Oscar- of Film Themafeest? Bij onze pagina met Hollywood Decoratie, kunt u alvast een kijkje nemen hoe uw toekomstige themafeest er uit kan gaan zien. Uiteraard hebben wij nog veel meer op voorraad, maar als we dit allemaal moeten uploaden raken de servers overbelast.

Dus meer informatie over alle mogelijkheden voor een volgend Hollywood Themafeest? Neem contact op, ons evenementen team staat online altijd voor u klaar! Of onder het genot van een bakje koffie in Losser.

Delen

Terug naar overzicht