triple screen sim

Nieuw bij Cars and Stars: de Triple Screen Race Simulator

Nieuw bij Cars and Stars: de Triple Screen Race Simulator

Gepubliceerd op 28 februari 2023.

Vanaf 2023 hebben we er een nieuwe Race Simulator bij; de Triple Screen! Zoals de naam al enigszins verklapt, heeft deze Race Simulator maar liefst 3 27 inch. game monitoren gemonteerd op de auto zelf.
Dit zorgt voor een bijzonder gave beleving van het racen, en hierbij krijg je als rijder nóg meer het gevoel dat je écht aan het racen bent.

Om de beleving compleet te maken heeft deze Race Simulator een ingebouwd geluidssysteem met subwoofer waardoor het geluid van de race auto letterlijk voelt.

NIEUWSTE AANWINST VAN CARS AND STARS – DE TRIPLE SCREEN 

Elk jaar zijn we op zoek naar iets nieuws, dit jaar is dit de Triple Screen Race Simulator. Zoals hierboven al benoemd, zetten we nu niet een scherm vóór de auto op een statief zoals bij onze andere Simulators, maar zitten de schermen nu echt direct voor je neus. Dit is een zeer nieuwe beleving van Simracen. 

triple screen sim

CONTACT  

Wilt u nu ook voor uw bedrijf een compleet verzorgd race-event met bijvoorbeeld de Triple Screen Race Simulator of een van onze andere Race Simulators? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact op via het contactformulier of bel naar: 053 20 65 010.

 

 

Delen

Terug naar overzicht