Kerstpakketten Actie

Kerstpakketten Actie

Gepubliceerd op 2 december 2020.

Het wegennet van Nederland wordt weer onveilig gemaakt door de busjes van Cars and Stars Events. De eerste 100 kerstpakketten zijn bezorgd! De ontvangers kwamen er op deze manier achter dat het geefmoment net zo belangrijk is als het pakket zelf. Uiteraard volgens de huidige regels en met overdonderende reacties als gevolg. De Grid Girls van dienst spraken tot de verbeelding van menig man en vrouw. Dat is nog eens een leuk begin van de decembermaand. Ook interesse in het laten vervoeren van kerstpakketten op een originele en unieke wijze? Lees dan snel verder!

Kerstpakketten actie 🎄

De kerstpakketten kunnen worden rondgebracht door heel het land. Mochten de aantallen en de afstanden erg groot zijn, dan smeren we de actie gewoon over enkele dagen uit. Hoe dan ook: maak indruk in deze saaie tijden bij uw medewerkers of klanten! Bij grotere aantallen zijn we zelfs goedkoper dan de post, en sowieso veel leuker.

Blije klanten, gasten, werknemers en omstanders. Vooral in deze tijd is het belangrijk om dit soort vrolijke bezigheden in stand te houden. Iedereen kijkt zijn/haar ogen uit wanneer wij aan komen rijden. Mensen een warm hart toe dragen is altijd leuk, zeker in deze tijd, en vooral door middel van onze Grid Girls, exclusieve auto’s en/of professionele artiesten.

De kerstpakketten kunnen bijvoorbeeld ook worden geleverd door een A-Team Bus, Limousine of Flodder auto. Eigenlijk alles wat rijdt. Toch een kerstborrel op afstand dit jaar? Een race simulator van ons is hier natuurlijk ook perfect voor. Vraag eens naar onze kerst aanbieding en hoe wij ons aan de maatregelen houden.

En nog op zoek naar kerstpakketten? Kijk bij onze vaste leverancier Robitex voor een wel heel uitgebreid aanbod!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Delen

Terug naar overzicht