Karten op Locatie met Cars and Stars Events

Karten op Locatie met Cars and Stars Events

Gepubliceerd op 18 oktober 2023.

Wil je een personeelsfeest omtoveren tot een onvergetelijke belevenis? Zoek niet verder! Wij bieden jou de kans om het ultieme kartavontuur te beleven, waar je ook bent in Nederland. Wij komen naar je toe met onder andere minimaal 6 benzinekarts, Professioneel baanpersoneel, Helmen en jassen voor de coureurs, Professionele baanafzetting met barriers en banden.

Waarom voor ons kiezen met Karten op Locatie?

 1. Flexibiliteit: Wij brengen de spanning van het karten naar jouw gekozen locatie. Of het nu op het bedrijventerrein is, over de parkeerplaats, door de hal of dit alles gecombineerd, wij passen ons aan om het perfecte kartcircuit te creëren. Zolang het maar wel een afgesloten terrein is.
 2. Professioneel Ontwerp: Ons ervaren team zet een professioneel ontworpen kartbaan op die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat jij je alleen hoeft te concentreren op de adrenaline en het plezier.
 3. Teamgeest en Competitie: Karten op locatie bevordert teamgeest, competitie en is leuk voor man en vrouw. Het is de ideale manier om de banden tussen collega’s te versterken en een gezonde rivaliteit aan te wakkeren.
 4. Unieke Ervaring: Geef je personeelsfeest een uniek tintje door karten toe te voegen aan het programma. Het zal zeker een gespreksonderwerp blijven en een ervaring die lang in de herinnering van je team zal blijven hangen.

Boek Nu en Rijd naar Succes!

Mis deze kans niet om een indrukwekkende, spannende en onvergetelijke ervaring aan je personeelsfeest toe te voegen. Neem vandaag nog contact op met ons, om een op maat gemaakt kartevenement op locatie te plannen en je feest naar een hogere versnelling te brengen.

Waarom Karten op Locatie zo leuk is:

Karten is niet zomaar een activiteit; het is een onvergetelijke ervaring die een lach op ieders gezicht tovert. Hier zijn redenen waarom karten zo ontzettend leuk is:

 1. Adrenalinekick: Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je in een snelle kart door de bochten scheurt.
 2. Competitie en Uitdaging: Karten brengt de competitieve geest naar boven. Het daagt jou en je collega’s uit om hun vaardigheden te testen en te zien wie de snelste is op jullie eigen circuit.
 3. Toegankelijkheid voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde coureur bent of voor het eerst in een kart stapt, iedereen kan meedoen. Karten is laagdrempelig en geschikt voor iedereen boven de 18 jaar.
 4. Spanning en Avontuur: Het gevoel van snelheid, de wind in je gezicht en de sensatie van het nemen van scherpe bochten zorgen voor een rit die je steeds opnieuw wilt beleven.
 5. Teamgeest en Samenwerking: Karten versterkt de teamgeest. Het is een geweldige manier om samen te werken, strategieën te bespreken en elkaar aan te moedigen. Want wij racen in de vorm van Teamkarten.
 6. Herinneringen voor het Leven: Karten creëert blijvende herinneringen. De opwinding van de race, het enthousiasme tussen de collega’s en de gezelligheid langs de baan.
 7. Plezier voor Iedere Gelegenheid: Of het nu een personeelsdag, familiedag of klantendag is, karten voegt gegarandeerd plezier en entertainment toe aan elk evenement.

Klaar om de Racer in Jou Naar Buiten te Laten?

Wij brengen dit alles naar je toe met karten op locatie. Bereid je voor op een sensationeel avontuur op jullie eigen circuit en laat je innerlijke racer vrij! Boek nu en ervaar de onvergetelijke opwinding van karten met ons! Voor meer foto’s en video’s, bekijk onze pagina Karten op Locatie.

Delen

Terug naar overzicht