carsandstars zomerfeesten beachparty caribean party sambagirls

Feesten na de Hittegolf

Feesten na de Hittegolf

Gepubliceerd op 23 juli 2019.

Cars and stars events hittegolf

Er is weer een hittegolf in aantocht, Code Rood!! Volgens het KNMI rijzen de temperaturen richting de 40 graden. Dus tot en met aankomende vrijdag is het even rustig aan doen en puffen in de zon. Maar daarna kan er weer genoten worden van het warme weer. Hoe we dat gaan doen? Met Caribische-, Tropische-, Spaanse en strandfeesten! Maar ook events als de Gay Pride! Alle vrolijke zomerse acts komen voorbij. Viva el Sol!

Zomerse Feestensamba danseressen

We overspoelen je met een hittegolf aan feesten. Door ons grote aanbod van acts en locaties, kunnen wij eindeloos variëren. Want wie wil er nou niet ontvangen worden door deze Samba Danseressen op een tropisch feestje?! Dit kan ook nadat de gasten eerst aan een Samba Workshop hebben meegedaan, zo kan iedereen de heupjes losgooien tijdens de show. Voor de verkoeling, of de niet-dansliefhebbers, staat er uiteraard een cocktailbar klaar. Gaat u voor de Cuba Libre of de Pina Colada? Drop de Baywatch sterren Pamela Anderson en David Hasselhoff tussen het publiek en de hittegolf begint bij iedereen vanzelf weer te broeien. De strandstoelen en palmbomen doen de rest. Wanneer het eindfeest dan op het punt van beginnen staat, kruipt onze Ibiza-DJ achter zijn DJ Booth. Hier vindt u al onze DJ’s.

Gay Pridedragqueen inhuren

De zomer in Amsterdam is ook onlosmakelijk verbonden met het jaarlijks terugkerende fenomeen; de Gay Pride. De Canal Parade zal in 2019 plaatsvinden op 3 augustus. Onder de stralende zon lopen hier ook vele Dragqueens om te showen en de bezoekers op te vrolijken. Deze zijn uiteraard ook buiten de Gay Pride om in te huren als entertainment voor uw gasten. Met een glamoureus voorkomen en vrolijke uitstraling, nemen zij overal de zon mee naartoe! 

Dus voor zomerfeesten kunt u uiteraard ook bij Cars and Stars Events aankloppen! Ook met de gekste vragen kunt u terecht bij ons Evenementen team. Niks is te gek, dus neem bij twijfel gewoon contact op! Fijne zomer en drink voldoende (water)!

 

Delen

Terug naar overzicht