festival

De zon schijnt al weer even, Festivals!

De zon schijnt al weer even, Festivals!

Gepubliceerd op 4 juli 2018.

festival

De zon schijnt, de eerste hittegolf is al achter rug. Dat betekent zomer en nog belangrijker: het festivalseizoen is begonnen. Festivals als Pinkpop, Concert At Sea en DefQon.1 zijn inmiddels al achter de rug, maar er staat nog van alles op de planning. En wie festival zegt, zegt dj’s! Over de hele wereld maken ze furore, en gaan festivalbezoekers uit hun dak. Om een spetterende act zelf te beleven hoeft u niet naar de VS of naar andere verre landen.

De dj’s van Nederlandse bodem zijn ruim vertegenwoordigd in de ranglijst van populairste plaatjesdraaiers ter wereld. Bijna een derde van de top-100 bestaat uit Nederlandse dj’s. Ze bestormen wereldwijd de hitlijsten en zijn de grote publiekstrekkers op festivals en grote feesten. In Nederland hebben we onze dj’s waar we trots op zijn zoals Afrojack, Fedde Le Grand, Nicky Romero, Hardwell en Armin van Buuren. Maar ook Internationaal zijn er ook veel top dj’s. De Franse dj David Guetta behoort tot die toppers. Hij heeft vele hits en samenwerkingen met wereldsterren zoals Sia, Nicki Minaj, Rihanna, Usher en Justin Bieber.

Denk je aan Festivals, denk je niet direct aan de vele event mogelijkheden van Cars and Stars Events. Wij staan bekend als de creatieve aanbieder van Formule 1 events op locatie en ongeveer 300 professionele lookalikes en tribute-acts. Maar Cars and Stars is sinds enkele jaren ook zeer actief op festivals.

Cars and Stars op Festivals

Sinds enige tijd werkt Cars and Stars bijvoorbeeld samen met een unieke dubbelganger van David Guetta. Deze internationale lookalike wordt veelal ingezet als gast-dj op festivals, als surprise guest of voor een meet and greet met uw gasten. Uiteraard compleet met handtekeningen en fotoshoots. Ook voor marketing en de reclamewereld is deze lookalike inzetbaar voor reclame fotografie en product presentaties. Ook de eigen sexy en stijlvolle dansers en danseressen staan op de grote stages door heel Europa.

Of wat denkt u van professionele liveshows van een perfecte Lady Gaga Tributeshow, compleet met dansers. Of toch liever Rihanna, Rolling Stones of U2. Zelfs een compleet Nederlands meezingfeest behoort tot de mogelijkheden! Wist u trouwens dat media-duizendpoot Paris Hilton ook regelmatig als dj te vinden is in de internationale clubs? Haar Hilton imperium kent geen grenzen. Wij beschikken over een haast identieke dubbelganger! Naast dat zij kan worden ingezet als dj is ze tevens flexibel inzetbaar als eyecatcher op bijvoorbeeld beurzen, openingen of in discotheken en clubs. Miss Hilton is ook beschikbaar voor gastenontvangst, prijsuitreikingen, bij een champagnebar als guest bartender, meet & greet, fotoshoots of als spannende walking act (eventueel met bodyguard). De reacties van de gasten zijn overweldigend!

Vraag ons naar de vele mogelijkheden. Eventueel in combinatie met live-optredens van tribute-acts.

We hebben een kleine selectie voor je gemaakt van toffe festivals waar je deze zomer nog heerlijk in eigen land van kunt genieten:

Fields Of Joy Festival 2018 Oldenzaal – Zaterdag 7 juli

Zwarte Cross  Lichtenvoorde – Do 12 t/m Zo 15 juli

NN North Sea Jazz 2018 Rotterdam – Vr 13 t/m Zo 15 juli

Mysteryland 2018 Vijfhuizen – Za 25 & Zo 26 augustus

 

Delen

Terug naar overzicht