De Online F1 Pubquiz

De Online F1 Pubquiz

Gepubliceerd op 19 oktober 2020.

Zaterdag 24 oktober is het dan zover: de leukste en snelste interactieve F1 quiz van Nederland gaat online! Deze gaat plaatsvinden in een volledig in Formule 1 stijl omgetoverde studio met daarin onze eigen Formule 1 bolide. Spanning, Snelheid en Sensatie! Heb jij zin in een leuke Formule 1-avond, als voorproefje op de GP van Portugal? Heb jij, je partner, je kinderen of je huisgenoot iets van f1 kennis, dan wordt dit jouw avond! De vragen zijn F1 gerelateerd, maar ook zonder echte kennis maak je kans op leuke prijzen door met de doe-opdrachten mee te doen. Kortom, voor ieder wat wils op deze leuke race avond, live vanuit onze speciaal gebouwde F1 studio. Inschrijven kost € 7,50 per team, en prijzen worden thuisbezorgd of opgestuurd. En de HOOFDPRIJS? Een 2-uurs kartrace voor maximaal 4 personen op Circuit Park Berghem t.w.v. € 200,00!

Schrijf je meteen in voor de Online F1 Quiz en doe mee! 

Online Pubquiz

Tijdens de eerste, en nu ook weer de tweede gedeeltelijke lockdown, moeten we het vertier op andere manieren brengen. Onze race simulators krijgen een pitstop in de hal en de artiesten moeten helaas ook weer thuis zitten. Maar wij als evenementenbureau, willen niet stilzitten. Wij zijn er om te organiseren! Zodoende de Online Pubquiz. Je bent toch een beetje bij elkaar, de saamhorigheid, gezelligheid en bovenal; je kunt opscheppen met jouw feitenkennis. En wij zijn lang bezig geweest met het uitwerken van een goede Online F1 Quiz. Want als je een Online Quiz organiseert, moet dit ook professioneel en vlekkeloos verlopen. In samenwerking met Thuis voor de Buis, organiseren wij aanstaande zaterdag de Snelste Quiz van Nederland!

De Cars and Stars F1 Quiz

Met 60 vragen wordt je Formule 1 kennis getest. Zo gaan deze zes ronden van tien vragen bepalen welk team zich tot de “Race Champions” van Nederland mag kronen. De quiz avond bevat alles: leuke filmpjes, doe-opdrachten, anekdotes, moeilijke vragen maar ook zeker inkoppertjes. Of het lijkt een inkoppertje maar blijkt een instinker. En in de Studio is niet alleen een F1 bolide aanwezig, ook liggen er Formule 1 onderdelen, banden, vleugels en ga zo maar door. Deze hebben ook een functie en komen voorbij in de quiz. Zo maken we van de laatste dag in de zomertijd één groot Formule 1 spektakel!

Het Programma

We beginnen om 19:00 uur met onze huis DJ, en om 20:00 uur wordt het startschot gegeven en kunnen we volgas de quiz gaan spelen. Rond 22:00 uur zijn we klaar. Daarna hebben we natuurlijk nog een afterparty met onze DJ en komen de ingezonden foto’s nog eens voorbij.

Hoe werkt het?

Om de Quiz te kunnen spelen heb je maar een aantal dingen nodig. Allereerst een stabiele internetverbinding om de live-stream te kunnen volgen. Deze live-stream kun je na het inloggen zien op je smart TV, een tablet of je laptop. Daar speelt zich de show dus op af. Daarnaast heb je één smartphone nodig die dient als stemkastje of quizzcontroller. Als je inlogt kom je in een scherm waarop de vragen komen te staan en de antwoordmogelijkheden. Daarmee stuur je de antwoorden op de vragen door die tijdens de show worden gesteld. Het enige dat je verder nog nodig hebt is goede zin, eventueel gemotiveerde teamleden en gezonde strijdlust. Wij doen de rest! Bekijk hier het stappenplan.

Overtuigd? Schrijf je hier in en doe mee!

Online F1 Quiz

formule 1 quiz f1 op locatieGeen tijd om mee te doen aan de Online Quiz, maar klinkt het interessant? De quiz kan ook geboekt worden voor een personeelsfeest. Wanneer de meeste medewerkers thuiswerken of werken in shifts, is het motiverend om met het gehele team een online activiteit te doen. Als voorbeeld; de directeuren nemen plaats in de F1 studio, en de medewerkers doen de quiz. Dit alles op een ludieke manier. Natuurlijk kunnen wij de quiz ook bij een bedrijf op locatie uitvoeren.

Interesse in de Online Quiz? Of wil je meer informatie over de Quiz op 24 oktober? Neem contact met ons op!

Doe mee met de F1 quiz 

 

Delen

Terug naar overzicht