Campingtour, Outdoor Events & F1

Campingtour, Outdoor Events & F1

Gepubliceerd op 20 juli 2020.

campingtour f1 formule 1

Entertainment op de camping. Dat is een belangrijke activiteit voor de gasten, vooral in deze Coronatijd. Ook is het Formule 1 seizoen van start gegaan met een triple header, 3 races in 3 weken tijd! Wat is er dan leuker om de rondetijden in een Race Simulator te vergelijken met Max Verstappen?! Dit jaar gaan wij langs de campings in Nederland! Met leuke F1 activiteiten voor Jong & Oud, Man & Vrouw! Deze zomer brengen wij het F1-spektakel naar de actieve campings van NL. Met speciale race simulatoren brengen wij een 4 uur-durend activiteitenprogramma voor jong en oud. Want we mogen weer! Outdoor Events

Racing Room on Wheels

Een warm welkom voor één van onze nieuwe Race Simulators; De Racing Room on Wheels! Deze podiumwagen staat normaliter gevuld met 3 Racing Seats op een evenement. Op elke willekeurige locatie wordt deze Racing Room buiten geplaatst en racen maar! Maar deze ruimte is geschikt voor meer dan alleen Race Simulators. In deze ruimte kan er bijvoorbeeld ook een Formule 1 Quiz plaatsvinden, gebruikt worden als podium of een combinatie van dit alles.

Campingtourcamping

De F1 Campingtour 2020; met een vast en enthousiast team, gaan wij de campings langs in NL. Nu vele vakantiegangers de campings bezetten, is het -in combinatie met het F1 seizoen dat is begonnen- het ideale moment om een tour langs de Campings in NL te starten. Dit doen wij onder andere met de zojuist al genoemde Racing Room on Wheels. Hier vinden interactieve quizzen plaats en wordt er natuurlijk geracet. Zelf geïnteresseerd als campinghouder, of als campinggast? Neem contact met ons op en wij laten graag weten hoe deze actie in z’n werk gaat.

Outdoor Events

Vooral nu tijdens de Corona maatregelen, winnen de Outdoor Events aan populariteit. Want buiten is er toch meer mogelijk dan in een gesloten ruimte. En gelukkig is ons Formule 1 entertainment ook buiten inzetbaar. Wij zullen zelf zorg dragen voor tenten en benodigdheden. Max racet ook gewoon door wanneer het gaat regenen, dat kunnen wij ook.

Formule 1

Dus ook het korte maar (hopelijk) spannende Formule 1 seizoen is weer begonnen. Met ups en downs rolde Max Verstappen door de eerste 3 races. Nu een weekend rust en daarna starten we weer met een zogeheten triple header. Wij merken overal dat het enthousiasme voor deze prachtige sport weer toeneemt. Want waar Max racet, daar is sensatie!

Ook zo blij dat het Formule 1 seizoen weer is gestart en ben je benieuwd naar ons nieuwe entertainment? Neem contact op, want 2020 is weer compleet vernieuwd bij Cars and Stars Events!

Delen

Terug naar overzicht