Geen commotie, wij verzorgen uw pers en promotie!

Geen commotie, wij verzorgen uw pers en promotie!

Gepubliceerd op 22 juni 2018.

ford mustang showcar huren

Cars and Stars staat al sinds jaar en dag bekend om zijn uitstekende en flexibele manier van werken. Bent u bezig met het lanceren van een nieuw product of dienst en wilt u dit groots en spectaculair aanpakken? Staat het gepland voor volgend jaar of moet er last-minute wat geregeld worden? Dan bent u bij Cars and Stars aan het juiste adres.

Wij verzorgen niet alleen lookalikes en F1 evenementen of autoshows. Wij verzorgen ook uw gehele pers- en promotie touren! Inclusief promodames, hostessen, promotrucks, roadshows, presentatoren en complete marketing- en reclamebegeleiding. Zelfs aan uw social media aanpak en presentatie is gedacht. Tevens hebben wij een unieke rijdende etalage. Presenteer uw product(en) door heel Nederland op elke zichtlocatie.

Mogelijkheden

De afdeling Cars beschikt uiteraard over vele auto’s. Mogelijkheden hiervoor zijn: Ferrari’s, Lamboghini’s, diverse oldtimers, Classic cars, Hummers, Limousines en nog veel meer! Met deze auto’s is promotie natuurlijk een eitje! Wat te denken van een Ford Mustang, waarmee u met een Grid Girl alle klanten langs gaat. Dat maakt zeker indruk! En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle race simulatoren die wij op een marketing dag kunnen inzetten. Wanneer u onze Virtual Reality boekt met uw eigen logo in het spel, heeft u het plaatje compleet.

Voor alle mogelijkheden om uw pers of promotie tour tot een knallend succes te maken, kunt u contact opnemen met ons Event Team.

Delen

Terug naar overzicht