Muziekartiesten tributes bands

Wir sind Spitze!

Wir sind Spitze!

“Energiek, verrassend en enig in zijn soort!” Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour!

Wir sind Spitze! show:

Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels. Dit alles voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon! Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken. En doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken. Hierdoor is geen enkel optreden hetzelfde! Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

Ook onze oosterburen hebben de “SPITZE!” succesformule inmiddels ontdekt en zijn deze Limburgse mannen mede door de release van hun eerste eigen Duitstalige CD-album “Bärenstark” ook steeds vaker over de landsgrenzen te vinden! Wir sind SPITZE! – Komm`s Mitmachen!

Delen

Terug naar overzicht