Muziekartiesten tributes bands

Wahnsinn

Wahnsinn

De naam is allesomvattend en niet te vermijden. Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasmuzikanten. Zij denderen als een orkaan over het publiek (letterlijk). En met live-show bedoelen we ook écht live: geen bas uit keyboards, geen tuba uit accordeons, geen electro drums. Niks van dat alles, dat is pas liefde voor muziek! Iedere sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is! Alles voor uw Oktoberfest!

Wahnsinn act:

Muziek maken met passie zit de heren uit het Limburgse heuvelland in het bloed. Als geen ander weten zij hoe de sound van de verschillende muziekstijlen moet klinken. Deze band is een van de weinige volledige live bands welke het apres-ski repertoire echt serieus neemt. Oftewel het oktoberfest-oberkrain-mallorca-ballerman-bier-/tentfeest repertoire. Dit aangevuld met enkele Hollandse kneiters, hebben ze menig feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent! Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!

Wahnsinn is uitsluitend beschikbaar en te boeken van vrijdagavond vanaf 22.00 uur en de gehele zaterdag en zondag het gehele jaar door.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij