Muziekartiesten tributes bands

Udo Jürgens

Udo Jürgens

Udo Jürgens, één van de grootste artiesten van Duitsland is in December 2014 overleden. Een groot gemis voor de entertainmentwereld en voor de vele fans. Vele hits en herinneringen aan deze artiest blijven echter voortbestaan in zijn muziek. En om dit voortbestaan te garanderen, hebben wij onze Udo Jürgens tribute show in ons aanbod!

Nummers als 17 Jahr blondes Haar, Merci Cherie, Griechischer Wein, aber bitte mit Sahne, mit 66 Jahren enz zorgden ervoor dat Udo Jürgens wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht en daarmee een van de best verkopende artiesten was. Pakkende teksten, zijn onmiskenbare pianogeluid en stem en zijn grote persoonlijkheid maakten Udo Jürgens tot een groot cultfiguur in Duitsland. Zowel bij jong als oud.

Udo Jürgens tribute show:

Onze imitator zet al sinds vele jaren een geweldige live Udo Jürgens Tribute show neer, natuurlijk ook live op piano! Hij weet dat typische Jürgens sfeertje perfect over te brengen op het publiek, waardoor elk optreden weer een groot succes is. Laat uzelf ook verrassen! Live audio- en video materiaal op aanvraag!

Uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij