Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Tom Cruise

Tom Cruise

Tom Cruise: Een top acteur, die vele vrouwenharten sneller laat kloppen. Net zoals onze Tom Cruise lookalike! Wanneer u een groot aantal dames zult vragen naar de meest sexy man op het witte doek, zult u regelmatig Tom Cruise als antwoord krijgen. Vooral na de altijd grootse promoties rondom zijn films. Maar ook zijn privéleven blijft een hot item in de pers.

Tom Cruise lookalike act:

Stefan is professioneel lookalike en een perfecte publieks- en persmagneet. Hij laat door dezelfde grote charme vele vrouwenharten sneller kloppen. Stefan is aanwezig voor fotoshoots, handtekeningen, interviews etc. Vaak wordt hij ingezet bij Hollywood thema, premières, openingen, prijsuitreikingen enz. Verdere ideeën zijn natuurlijk bespreekbaar. Maar… dat de dames in de rij zullen staan voor een kus en een foto met Stefan is zeker. En dat deze daarna nog vol trots aan menig ander geshowd wordt, is ook zeker.

Stefan heeft ook samen met de echte Tom Cruise de Duitse première van “War of the Worlds” in Berlijn verzorgd. Hij creëert de typische spontane en charmante Tom Cruise sfeer, die slechts door één ander ook wordt neergezet….

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij