Muziekartiesten tributes bands

The Beatles Tribute Band

The Beatles Tribute Band

Laat de 60’s herleven met deze geweldige live Beatles tribute band! In 1995 gingen twee muzikale vrienden een frisse neus halen in Londen, Deze twee muzikale vrienden hadden hun sporen reeds verdiend op de grote podia van de Benelux. Na een paar dagen troffen ze op Covent Garden twee jongens aan. Zij brachten werkelijk op een perfecte manier met hun gitaren en identieke stemmen, nummers van de Beatles voor een grote menigte toeschouwers. Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking die uitliep op een lang gesprek. De conclusie; in Nederland ‘just for fun’, enkele optredens met zijn vieren te doen in de originele Beatles-bezetting.

The Beatles Tribute act:

Vele telefoontjes over en weer volgden en na een uitgebreide repetitie periode was het zover. In december 1995 vonden de eerste optredens plaats en hun gezamenlijke passie voor de Beatles straalde direct vanaf het eerste optreden met grote kracht van het podium. De reacties waren verbluffend: ‘Geweldig’, ‘Wat een ambiance’, ‘Dit heb ik nog nooit gezien’, ‘Het is de identieke sound’, ‘De stemmen lijken er sprekend op’ enzovoort. Toen iemand kwam vragen: ‘Zijn jullie echt?’, antwoordde ‘Lennon’: ‘No, we’re plastic, man’. The Beatles Revival Band was geboren.

Deze Beatles Tribute act is voor vele events inzetbaar. De duur is 1 x 60 min. of 2 x 60 min. en nu ook avondvullend te boeken.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij