Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Steltenlopers

Steltenlopers

Steltenlopen is van oudsher een Nederlands-Belgische traditie. Velen zullen vroeger wel eens op een paar houten latten hebben gestaan. Maar na enkele seconden lagen de meesten alweer op de stoeptegels. Onze professionele steltenlopers hebben deze kunst gelukkig wel tot in de puntjes geperfectioneerd. Het inhuren van deze steltenlopers is dan ook op vele evenementen goed mogelijk! Deze vrolijke artiesten passen zich aan elk thema aan.

Waarom Steltenlopers inhuren?

Deze steltenlopers zijn écht groot entertainment! Leuk en opvallend entertainment. De outfits kunnen ook in naar vele verschillende thema’s worden aangepast. Denk hierbij aan bouwvakkers, voetballers, racers, kerst/sinterklaas of in uw eigen bedrijfskleuren. Aandacht genoeg, wanneer onze eigen steltlopers actief in de omgeving van een winkel of eventlocatie flyeren. Ook kunnen zij voorbijgangers aansporen om even de winkel te bezoeken of een enquête in te vullen. 

Of laat de steltenlopers rondgaan met een dienblad. Hierop liggen dan lekkernijen van de plaatselijke ondernemers. Elke ondernemer kan op deze manier een eigen specialiteit laten proeven!

Meer informatie over het inhuren van deze steltlopers? Neem contact op met ons evenementen team!

Delen

Terug naar overzicht