Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Laurel & Hardy

Laurel & Hardy

Lachen, gieren, brullen met dit duo! Laurel & Hardy oftewel de Dikke en de Dunne. Zij vormen een van de populairste komische duo’s uit de filmgeschiedenis. Twee imitators die met hun act terug gaan naar de komedie waarvoor ze in de eerste plaats is bedoeld: mensen aan het lachen maken. Deze Laurel and Hardy lookalikes  brengen de echte komedie terug naar uw event!

De Laurel and Hardy lookalikes Act:

Met hun schitterende imitatie van de Dikke en de Dunne brengen ze klein en groot aan het lachen.  Met de juiste uitstraling en perfecte outfits brengen ze de geest van het komische duo naar je toe. Als extra heeft Cars and Stars de unieke mogelijkheid om uw gasten te laten fotograferen door een heuse “nostalgische fotocamera”. U kunt uw gasten dan direct de foto’s meegeven, of naderhand toesturen. Ook hierbij is alles bespreekbaar en stellen wij het Thema “Laurel and Hardy” geheel naar uw wensen aan.

Tijdens deze fotoshoots zorgen wij natuurlijk ook voor de juiste accessoires, zoals bolhoeden, boa’s, kleding, oude meubelen enz. Of toch liever een oude T-Ford showcar of oldtimer voor de juiste sfeer? Geen probleem.

Ideale funact voor uw komende themafeest, hollywoodfeest, beursstands, rode loper gastenontvangst, fotoshoots of reclamefotografie.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij