Muziekartiesten tributes bands

Gerard Joling

Gerard Joling

Presentator, zanger, publiekslieveling en alleskunner Gerard Joling, heeft nu een waardige look- en soundalike. Onze enige echte Gerard Joling lookalike! Gerard Joling zelf is echt niet meer weg te denken van de Nederlandse TV. Als zanger, presentator en gast in diverse shows is hij erg geliefd bij het grote publiek.

Gerard Joling lookalike act:

Deze lookalike & soundalike zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel live optreden. Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-tributeshow met veel glitter en glamour! Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn. Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Het Is Nog Niet Voorbij en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Een veelgevraagde act op festivals en events maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen! Vip bartending, openingen en presentaties behoren ook tot de mogelijkheden! U boekt het optreden altijd inclusief geluid.

Geer in de veren :
Deze live Gerard Joling Tribute Show is ook inclusief een bijzondere outfit te boeken. In dit zwarte kostuum, met veel glitter en glamour, zal deze act op uw event zeker een onuitwisbare indruk achterlaten!

Uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij