Muziekartiesten tributes bands

DJ Sven

DJ Sven

DJ Sven Elias, deze geboren entertainer met een mega uitstraling heeft een bijzonder talent voor alles wat met muziek te maken heeft. Hij begon al vroeg met dansen maar ontdekte gaandeweg zijn passie voor de kunst van het Dj-en het produceren van tracks.

DJ Sven Elias act:

Vandaag de dag is hij uitgegroeid tot een ervaren DJ met een bijzondere gave om precies aan te voelen wat de dansvloer nodig heeft. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine club of een groot festival. Hij ziet het als zijn missie om elk feest naar een hoger level te brengen. Enkele stijlen zijn: latin house, moombathon, R&B, Hip Hop. Inmiddels heeft zijn liefde voor muziek hem in vele clubs en festivals door heel Nederland gebracht. Maar tegenwoordig gaan zijn muzikale vibes tot ver buiten de nationale grenzen.

Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar. Inzetbaar voor alle mogelijke events, feesten en festivals. Showtime: 1,5 á 2 uur of avondvullend. Te boeken met of zonder eigen apparatuur, licht en geluid.

Uitbreiding mogelijk met andere top-dj’s, bands en special-effects. Ook uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij