Muziekartiesten tributes bands

Die Supertolle Schlager Schwestern

Die Supertolle Schlager Schwestern

De naam zegt het al! Die Supertolle Schlager Schwestern bestaan uit de gezellige zingende zusjes Gaby en Carina. Zij brengen die heerlijke Deutsche Gemütlichkeit. Ze vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige krakers & meezingers, uiteraard live gezongen. Deze act is natuurlijk zeer geschikt voor ieder oktoberfeest!

Die Supertolle Schlager Schwestern act:

Feesten als Paaspop, de Zwarte cross, de Vierdaagsefeesten Nijmegen en vele vele Oktoberfesten hebben ze al op de kop gezet. Dit doen ze al zwaaiend met vlaggetjes en Bifi worstjes tijdens hun doldwaze Duitse act. In hun optreden zit ook een unieke miniworkshop Jodelen verwerkt, hilarisch! Vrouwen schuddebuiken in hun dirndljurk en kerels piesen zich in de lederhose van het lachen om deze twee natuurtalenten. Springen op Fiesta Mexicana en meedeinen op Du, alles kommt vorbei!

Diese Mädels sind hübsch, froh und supergeil und sind ein Muss auf jedem Fest!

Voor meer informatie over deze enthousiaste en vrolijke zingende zusjes, kunt u altijd contact opnemen met ons event team! Maar u kunt ook alvast een kijkje nemen bij ons Oktoberfest Aanbod!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij