Muziekartiesten tributes bands

Die Powerhosen

Die Powerhosen

De wereld was al bekend met die Unterhose, die Überhose, die Tote Hose, en vanzelfsprekend die Lederhose. Maar vanaf nu beste Freunden, Schlagerfans en Music-lovers, kunnen jullie binnenkort getuige zijn van iets dat nog zelden iemand gezien of gehoord heeft. Iets fenomenaals, geweldigs en onnavolgbaars: Die Schlagershow mit Stimmungsgarantie van Die Powerhosen! In deze ruim 3 uur durende Schlagershow blazen tien door de wol geverfde muzikanten jouw Duitse muzikale herinneringen door zaal, tent of festivalgrassprietjes.

Stimmungsgarantie

Een volwaardige en juridisch waterdichte Stimmungsgarantie zorgt ervoor dat je gegarandeerd compleet uit je bol en daarna uit je dak gaat op de allergrootste Bombenhits aus Deutschland. Geen beperkende voorwaarden, geen kleine lettertjes; eine supertolle Spitzestimmung is wat Die Powerhosen brengen, live und ohne Gewähr!

Het is de herboren ZDF hitparade van Dieter Thomas Heck, maar dan met een spetterende lichtshow, een professionele geluidsinstallatie en de gebundelde virtuositeit van gelouterde muzikanten. O ja, en zonder Dieter Thomas Heck.

Die Powerhosen gehen Los!

In den beginne was er niets,… nou ja bijna niets.
Er was natuurlijk Bielefeld am See (D), de parel van het hele Schlageruniversum. Al sinds het begin der tijd weerklonken hier de lustige klanken van de accordeon, de alpenhorn en die jodelmädl tegen de omringende alm. Op een olijke lentedag, de bomen tsjilpten en de merels bloeiden, worden in deze vreugdevolle plek onze acht hoofdrolspelers uit de volle alpenkoeienmelk getrokken.

Schlagers voor ontbijt, Oberkrainer om 12 uur, Neue Deutsche Welle als avondeten, en iedere avond voor het slapen samen een coupletje zingen van Heino of Andrea Berg, vanuit de wieg zó de ZDF Hitparade ingerold. Als begeleidingsorkest van onder andere Heino, Udo Jürgens en Peter Maffay, hebben zij menig schlagerhart sneller laten kloppen. Zelfs de onverschrokken presentator Dieter Thomas Heck stond met jubeltenen heupwiegend langs de set als “Die Powerhosen Schlagerorkaan” door de studio blies.

Na het betere deel van west Europa, Mallorca en “Die Malediven” zijn nu ook “Die Niederlanden” aan de beurt. De oranje westerburen, inmiddels rijk aan vele Oktoberfesten, Duitse avonden en Bierfeesten ontvangen “Jutta & Manni” featuring “Die Powerhosen” met open armen. Massaal meedeinen, uit volle borst meezingen met de beste Duitse Schlagers is aan de orde van de dag. En warempel, hier en daar een spontane Jodl ontspruit aan het feestgedruis! Het feest kan beginnen! De Schlagershow van Die Powerhosen, elk feestje een Erfolg!

Nur die Bombenhits

Want waarom zou je Nena boeken, Heino bellen, Rex Gildo contracteren of Dennie Christiaan vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen? Alle bekende hits komen non-stop aan je voorbij; of je nu van de gouden Schlagerhits of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen.

Een greep uit het repertoire:

 • Blau blüht den Enzian – Heino
 • Rosamunde – Dennie Christiaan
 • Du kannst nicht immer 17 sein –  Chris Roberts
 • Fiësta Mexicana –  Rex Gildo
 • Eine neue liebe ist wie ein neues leben – Jürgen Marcus
 • 99 Luftballons – Nena
 • Joanna – Roland Kaiser
 • Sierra Madre – Zillentaler Schürzenjäger
 • Skandall im Sperrbezirk – Spider Murphy Gang
 • Verdammt ich lieb dich – Matthias Reim
 • Cowboy und Indianer – Olaf Hennig
 • Ein festival der Liebe – Jürgen Marcus

Und viele andere superhits…!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij