Muziekartiesten tributes bands

Diana Ross

Diana Ross

Oktober 2009 was Diana Ross de hoofdact van Symphonica in Rosso en trad zij op in ’t Gelredome voor ca. 35.000 mensen. Een van ’s werelds best verkopende vrouwelijke soul/pop/motown zangeressen heeft een geweldige tweelingzus! Onze sound- en lookalike zet al sinds vele jaren wereldwijd een overweldigende Diana Ross tribute show neer. En dat niet alleen met hetzelfde herkenbare stemgeluid van “la Ross”, maar ook met alle glitter en glamour, die bij een optreden van deze diva horen.

Diana Ross tribute act:

Haar solonummers, maar ook de songs uit de Supremes tijd en niet te vergeten haar vele duetten met bijv. Marvin Gaye, Michael Jackson, Lionel Ritchie, Julio Iglesias zijn wereldbekend.
Bij het horen van de hits als “Ain’t no mountain high enough”, “reach out and touch”, “my old piano”, “i’m coming out”, “upside down”, “endless love” doen de danskriebels hun werk en kan er door jong en oud gedanst worden.

Al met al een glamoureuze en zeer professionele live show, die op vele evenementen inzetbaar is. En natuurlijk ontbreekt ook de meet & greet na de show niet!

Uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij