Muziekartiesten tributes bands

De Alpenzusjes

De Alpenzusjes

De party act voor uw Après-ski feest. De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee. De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single Wil Jij De Mijne Zijn. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.

Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen,

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Alpenzusjes act:

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno nu! Voor elke feestelijke gelegenheid krijgen Chantal en Kirsten het publiek gegarandeerd ‘aan de gang’!
Met een onuitputtelijke uitstraling en feestvreugde brengen ze elk Oktoberfest, Bierfest, Duits themafeest of après-skiparty tot een topfeest!

Voor meer informatie over De Alpenzusjes, kunt u contact opnemen met ons event team! Of kijk eens bij ons spectaculaire Oktoberfest aanbod!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij