De Alpenzusjes

De Alpenzusjes

Hun eerste hit “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011 is tot op de dag van vandaag één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de “Jungledans“ die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de Hei“. Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa! 
En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van carnaval, après-ski en oktoberfest. Iedereen kent de hits en zingt luidkeels mee en stemming is gegarandeerd met De Alpenzusjes!

Alpenzusjes act:

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno nu! Voor elke feestelijke gelegenheid krijgen Chantal en Kirsten het publiek gegarandeerd ‘aan de gang’!
Met een onuitputtelijke uitstraling en feestvreugde brengen ze elk Oktoberfest, Bierfest, Duits themafeest of après-skiparty tot een topfeest!

Voor meer informatie over De Alpenzusjes, kunt u contact opnemen met ons event team! Of kijk eens bij ons spectaculaire Oktoberfest aanbod!

Delen

Terug naar overzicht