Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger heeft zich opgebouwd van de bodybuilder uit Oostenrijk tot acteur en politicus in de Verenigde Staten. En wij hebben de beste Arnold Schwarzenegger lookalike van Europa! Natuurlijk ook te boeken in zijn bekendste rol, de Terminator. Genadeloos maar heel imposant! Wie kent hem niet? Zoals gezegd; Arnold Schwarzenegger heeft het wereldwijd ver geschopt. Van veelzijdig acteur naar omstreden politicus, maar ook de rol als huisvader past hem. Als acteur heeft hij reeds vele kassuccessen op zijn naam staan. De beroemdste rol hiervan is ongetwijfeld dus die van Terminator.

Arnold Schwarzenegger lookalike Act:

Thomas is al meer dan 15 jaar professionele Arnold Schwarzenegger lookalike en een hele goede publieks- en pers-magneet. Zijn looks zijn precies gelijk, zijn schouders net zo breed, zelfs zijn “coole” blik klopt. Een combinatie met de originele Terminator outfit kan natuurlijk ook. Al met al een hele imposante performance! En dat vindt Schwarzenegger zelf schijnbaar ook, want Thomas heeft al vaker als stand-in voor Arnold gewerkt.

Thomas kan bijvoorbeeld aanwezig zijn als walking act, voor fotoshoots, handtekeningen, interviews en presentaties. Maar ook als speciale bodyguard op uw event! Deze dubbelganger wordt vaak ingezet bij events al Hollywood thema’s, premières, openingen, bedrijfsfeesten of prijsuitreikingen. En zo zijn er nog vele mogelijkheden, heeft u ideeën of bent u benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is met betrekking tot lookalikes en imitators? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons event team!

Delen

Terug naar overzicht

Galerij