Vacatures

VACATURE EVENT MEDEWERKER

Ben of ken jij ons nieuwe teamlid?

Wie zijn wij:

Cars and Stars Events is sinds 1996 actief in de evenementenbranche en heeft in de laatste jaren een extreme groei doorgemaakt. Als grootste aanbieder van Formule 1-evenementen, F1 racesimulators cq karten op locatie èn themafeesten zijn wij veelal actief op bedrijfsevenementen, beurzen, teambuilding en (personeels-)feesten.
Tevens zijn wij vaste leverancier van entertainment op Circuit Zandvoort.

Deze groei en het succes zijn mede te danken aan het vaste Cars and Stars team. Zowel op kantoor als op evenementen is ons team actief, creatief, enthousiast en staat altijd voor 110% klaar om er samen met de klanten een daverend succes van te maken.

Als directe uitbreiding van dit vaste team is Cars and Stars Events op zoek naar een Event Medewerker, die zich hierin meteen herkent.

Wat ga je doen:

Als Event Medewerker ben je niet het 5e wiel aan een (F1-)wagen, maar ben je een vast onderdeel van een sterk eventteam. Als basis zoeken wij iemand die actief en met veel plezier onze evenementen op locaties door heel NL gaat begeleiden.

Als Event Medewerker ben jij diegene die vanaf onze locatie in Losser de benodigde materialen (racewagens en/of simulatoren enz) met een bestelbus en/of aanhanger naar de evenementen brengt en installeert. Verder geef jij leiding aan onze flexwerkers en bent zelf ook actief als spelbegeleider.

Daarnaast willen we je graag laten deelnemen aan creatieve brainstormsessies op kantoor. Hierdoor ben je zowel op de evenementen een belangrijke schakel, maar ben je ook betrokken bij de voorbereidingen van de evenementen. Op deze manier ben je dus ook betrokken van aanvraag tot uitvoering.

Wat vragen wij:

– Een spontane, sociale, actieve en zelfstandig werkende medewerker en teamplayer, met affiniteit voor de evenementenbranche (affiniteit voor Formule 1 is een pré, geen vereiste)
– Minimaal MBO denk– en werkniveau verkregen door opleiding of werkervaring
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré, geen
  vereiste).
– Geen 9-tot-5 mentaliteit (flexibele werktijden en dagen horen bij deze functie)
– In bezit van rijbewijs B (BE is een pré) en eigen vervoer. Wanneer je geen BE-rijbewijs hebt, mag je dit op kosten van Cars and Stars Events gaan halen.

Wat bieden wij:

– Een full- of parttime baan, per direct
– Een vaste werkplek op ons kantoor in NL-7582 CR Losser
– Een gave, uitdagende baan met veel afwisseling
– Werken op de leukste feesten en evenementen in NL/D/B en de rest van Europa
– Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en interesses uit te werken
– Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

Overal wordt personeel gevraagd. Maar als je de keuze hebt, dan kom je toch bij het leukste team van NL !


Ben jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV op administratie@carsandstars.nl en hopelijk zien we je gauw in Losser voor een persoonlijk gesprek.