men's night themafeest

Men’s Night

Men’s Night

Women are not allowed op deze Men’s Night!!!

Behalve Pamela AndersonParis Hilton en Angelina Jolie natuurlijk! Dat zijn wel 3 heel bijzondere guest bartenders. En Pamela zorgt voor de allerlekkerste ”Sex on the Beach” cocktail die u ooit heeft geproefd! Bovendien heeft Marilyn Monroe hulp nodig met het omkleden tijdens haar live show. Deze foto’s blijven u uw hele leven achtervolgen. Mannen onder elkaar, serieus over voetbal en auto’s praten. Maar deze Men’s night is nog niet compleet!

Er wordt ook geracet op een echte Men’s Night

Uw droom wordt werkelijkheid met ons autosport programma. Racen op het circuit van Monza, Spa-Francorchamps of de Nürburgring in een fullsize race simulator zoals Max Verstappen. En wie wint het bandenwisselspel op een heuse race auto? De (champagne)spetterende prijsuitreiking is natuurlijk in goede handen van onze Grid Girls. Deze dames komen direct uit de pitstraat! Daarna neemt onze knappe vrouwelijke DJ het programma muzikaal over.

Alle voetbalelftals zijn ook van harte welkom. Wie weet kan men nog wat leren van grootheden zoals van Nistelrooij of Ronaldo. Ook kan men zelf een balletje hooghouden tijdens de balancing-clinic verzorgd door David Beckham. Aan het eind van de avond is het tijd voor een goed glas whiskey met een dikke sigaar! Of kijk eens bij de rest van onze Extra’s!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht