Formule 1 / Autosport

Formule 1 / Autosport

Alle snelheid op een stokje

Voor Cars and Stars is een F1 Themafeest organiseren natuurlijk de ideale combinatie! Stars vanuit de F1 wereld, aangevuld door onze Cars afdeling met vele race simulators, F1 decoratie etc. Formule 1 is snelheid, en daardoor zijn er vele evenementen te bedenken waar een F1 themafeest bij past. Zijn de kassajuffrouwen sneller dan de F1? Is uw bedrijf qua doorloopsnelheid, beter dan de F1? Wellicht wilt u een feest met de pracht en praal van de F1 in Monaco. Met de Autosport kan je vele kanten op.

Wat houdt een Autosport / F1 Themafeest in?

Het Stars gedeelte zal zorgen voor de look a likes die scheuren uw event doorkomen. Hamilton en Vettel komen als verrassing van achter een doek. En The Stig scheurt anoniem zijn rondjes om uw tent, terwijl de Grid Girls toekijken. Dit hele gebeuren wordt vloeiend aan elkaar gepraat door 1 van onze F1 presentatoren. Alle F1/Autosport decoratie wordt verzorgd voor de ultieme beleving. Het Cars gedeelte kan zorgen voor vele showcars, race simulators en eventueel een Ferrari en/of Lamborghini om zelf te rijden! Als u nog energie over heeft, kunt u zelf eens ervaren hoe zwaar de monteurs het hebben tijdens een bandenwissel van een Formule 1 auto.

Natuurlijk zijn er nog veel mogelijkheden om een evenement uit te breiden. Neem daarvoor eens een kijkje op onze pagina Extra’s voor Themafeesten!

Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons eventteam op en kom zelf op pole position!

Delen

Terug naar overzicht