Caribisch themafeest tropisch tropen

Caribisch

Caribisch

Op naar de Caraïben!

Een Caribisch themafeest. Een perfect tropisch feest om in de zomer te organiseren! Of juist in de winter om die witte benen weer eens te showen in een met zand gevulde locatie. Samen met onze Caribische danseressen wordt het een groot feest! Zij schenken uw favoriete cocktail in waarna ze het podium betreden. Wanneer zij hun moves showen tijdens de Caribische hits, nemen de barmannen het over. Wilt u een Cuba Libre of gaat u toch voor de Pina Colada? Als u ze zelf wil maken, dan geven deze barmannen iedereen eerst even een cocktail(shaker) workshop! Deze cocktailbar heeft alles wat uw Caribische hartje begeert!

Caribisch Themafeest

De gasten struinen door de zanderige paden en kunnen meedoen aan een limbo wedstrijd. Alsof dat nog niet genoeg is, komen de danseressen ook nog met een grote slang aanzetten. Hiermee kunnen al uw gasten op de foto, voor een ultiem Caraïben gevoel! Na al deze sensatie, gaan de danseressen vuur spuwen op uw podium. Zo komt de Caribische warmte in de zaal! Dit wordt afgesloten met een sambashow. En als u wenst, kan er ook nog een samba workshop gegeven worden. Zo kan de hele zaal meedoen aan het eind van de avond! Natuurlijk wordt dit allemaal aan elkaar gedraaid door een van onze DJ’s!

Verder wordt uw event volledig aangekleed, van palmboom tot tango gitaar met bijpassende slingers en verdere decoratie. Voor meer informatie over al deze extra’s, neem eens een kijkje op onze pagina Extra’s voor Themafeesten!

Voor de volledige informatie over een Caribisch themafeest, neem contact op met ons zomerse event team!

Delen

Terug naar overzicht