70s themafeest abba

70’s

70’s

Back to the 70’s!

Haal die wijde pijpen en plateauzolen maar weer uit de kast! Bruin, paars, oranje en een afrokapsel is de dresscode! Want deze avond staat in het teken van puur swingen op liveshows van ABBA, the Cats, Boney M en Donna Summer. Schreeuw mee met Queen of op Angie van de Rolling Stones. Onze tribute aan David Bowie is ook altijd nog één van de sfeermakers op een 70’s party! Alles is mogelijk op uw eigen 70’s themafeest!

Diana Ross zorgt voor een glamoureuze ”reach out and touch” op deze avond. En kent u het dansje nog bij de YMCA van the Village People? Plotseling komt nederlands publiekslieveling uit de 70’s Andre van Duin op de bühne, natuurlijk in de rol van Willempie. Tussendoor draait de 70’s DJ alle bijbehorende muziek in de pauzes.

70’s Themafeest

En wat gebeurde er op filmgebied? Grease hield ons natuurlijk allemaal in de ban. Maar het bekende VW-kevertje Herbie beleefde ook menig avontuur in de 70’s. Deze Herbie brengen wij u mee als simulator, zodat u zelf ook eens rond kunt scheuren. Een complete drive in bioscoop brengen we ook mee, met op groot scherm uiteraard “Herbie goes to Monte Carlo”. Uw locatie wordt aangekleed met een verlichte dansvloer en typische jaren 70 zitzakken. Heeft u zelf niet genoeg kleding om deze seventies party tot een succes te brengen? Wij helpen u graag en kunnen ook met een professionele fotograaf, een leuke “70’s Fototainment” neerzetten. Zo creëren wij uw 70’s themafeest!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht