Showcar Kitt Knight Rider

Exacte replica van KITT!

Deze auto is te huur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Particuliere verhuur is helaas niet mogelijk. 

Knight Industries Two Thousand zegt u waarschijnlijk niks. Maar de naam KITT doet bij vele liefhebbers zeker een lampje branden! Het is voor velen ook een icoon uit vervlogen tijden! Deze geavanceerde, pratende en stoere auto was altijd de redder in nood van Michael Knight in Knight Rider. Deze auto uit de cult-serie is nu bij ons te huur! Deze KITT auto is o.a. gebruikt in de videoclip van de Nederlandse zanger Waylon met zijn nummer ”Het Leven is Te Kort”.

Check de clip met KITT  hier.  Onze KITT is tevens gebruikt in de video van Radio 10 voor de aankondiging van de 80’s top 810. Zie foto’s in de onderstaande galerij. 

KITT auto huren

kitt binnenkant showcarDeze auto is een precieze replica en ook het unieke dashboard is waarheidsgetrouw nagebouwd. Wij hebben meerdere Kitt wagens te huur. Deze zijn nagenoeg gelijk. Wanneer deze als showcar wordt ingezet, is het ook mogelijk een LED scherm met filmfragmenten van Knight Rider neer te zetten. Maar rijden in KITT is natuurlijk een jongensdroom van velen. Daarom is deze unieke KITT te huur op uw eigen evenement!

Natuurlijk ook met onze lookalike van David Hasselhoff te boeken voor de echte Knight Rider experience.

Terug naar aanbod Showcars