Autosport Presentatoren

De echte Autosport kenner op uw event!

F1 Presentator Boeken Rob KamphuesSinds Max Verstappen in de hoogst haalbare raceklasse rijdt, zijn er steeds meer kenners onder ons Nederlanders. De één heeft er verstand van en volgt de race wereld al jaren, en de ander komt net kijken en is nog een leek. Dat is ook helemaal niet erg. Want daarvoor zijn er race presentators, kenners en analytici. Zij kunnen de kennis van elke liefhebber wat bijschaven. Ook bij Cars & Stars hebben wij enkele experts en presentatoren in ons bestand. Zij kunnen uw event nét die extra touch geven. Zodat de gasten met een grotere autosport kennis weer huiswaarts keren. Daarom kunt u bij ons een race Presentator Boeken. Ideaal om te combineren met een simulator huren.

Een Autosport presentator boekenF1 presentatoren doornbos

Zoals gezegd komen er steeds meer racedeskundigen bij. Maar wij hebben een select gezelschap waarvan wij denken, dat zij een echte toegevoegde waarde hebben op uw evenement. Dit zijn onder andere Rob Kamphues, Jan Lammers en Robert Doornbos. Met hen hebben wij al meerdere evenementen kleur gegeven. Dit wordt neergezet door middel van een speciaal voor uw bedrijf en/of persoon geschreven presentatie. Op deze manier is het zelfs voor een niet raceliefhebber interessant!

Maar ook Bas Koeten is te boeken als presentator. Hij is de eigenaar van een eigen raceteam. Maar heeft ook zelf diverse nationale én internationale races en rally’s op verschillende niveaus gereden. Als enthousiaste gastspreker maakt Bas Koeten een speciale presentatie. Geheel gericht op uw product, bedrijf, toekomstvisie, teambuilding event en meer. Een spontane en interessante combinatie met de racewereld en bijbehorende anekdotes, foto’s en videobeelden. 

Hoe zet u een presentator/expert in?

gastspreker Bas Koeten teambuilding special gast gastsprekerVoor elk evenement is een Autosport presentator in te zetten. Als verrassing voor een liefhebber of als u een grote groep gasten wilt informeren over de race wereld. Zo zijn er vele mogelijkheden. Het is een perfecte combinatie met:

Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig hoe dit alles in zijn werk gaat? Neem contact op met ons event team. Zij praten u graag bij wat er allemaal mogelijk is betreffende Autosport presentatoren en alles wat daarbij hoort voor uw professionele event!