F1 Presentatoren

De echte F1 kenner op uw event!

f1 presentatoren rob kamphuesSinds Max Verstappen in de hoogst haalbare raceklasse rijdt, de Formule 1. Zijn er steeds meer kenners onder ons Nederlanders. De één heeft er verstand van en volgt de Formule 1 al jaren, en de ander komt net kijken en is nog een leek. Dat is ook helemaal niet erg. Want daarvoor zijn er F1 presentatoren, kenners en analytici. Zij kunnen de kennis van elke liefhebber wat bijschaven. Ook bij Cars & Stars hebben wij enkele F1 experts en F1 presentatoren in ons bestand. Zij kunnen uw event nét die extra touch geven zodat de gasten met een grotere Formule 1 kennis weer huiswaarts keren.

Een F1 presentator boekenF1 presentatoren doornbos

Zoals gezegd komen er steeds meer Formule 1-racedeskundigen bij. Maar wij hebben een select gezelschap waarvan wij denken, dat zij een echte toegevoegde waarde hebben op uw evenement. Dit zijn onder andere Rob Kamphues en Robert Doornbos. Met hen hebben wij al meerdere Formule 1 evenementen kleur gegeven. Dit wordt neergezet door middel van een speciaal voor uw bedrijf en/of een persoon geschreven presentatie. Op deze manier is het zelfs voor een niet raceliefhebber interessant!

Maar ook Bas Koeten. Eigenaar van een eigen raceteam, diverse nationale én internationale races en rally’s op verschillende niveaus. Als enthousiaste gastspreker maakt Bas Koeten een speciale presentatie. Geheel gericht op uw product, bedrijf, toekomstvisie, teambuilding event en meer.  Een garandeerde spontane en interessante combinatie met de racewereld en bijbehorende anekdotes, foto’s en videobeelden. 

Hoe zet u een presentator/expert in?

gastspreker Bas Koeten teambuilding special gast gastsprekerVoor elk evenement is een F1 presentator in te zetten. Als verrassing voor een liefhebber of als u een grote groep gasten wilt informeren over de Formule 1. Zo zijn er vele mogelijkheden. Het is een perfecte combinatie met:

Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig hoe dit alles in zijn werk gaat? Neem contact op met ons event team. Zij praten u graag bij wat er allemaal mogelijk is betreffende F1 presentatoren en alles wat daarbij hoort voor uw professionele F1 event!