Oranje pruiken voor Willem-Alexander, Maxima en Beatrix !

Oranje pruiken voor Willem-Alexander, Maxima en Beatrix !

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Koninginneda…uh.. Koningsdag staat alweer bijna voor de deur! Het is nog steeds even wennen sinds de switch van vorig jaar. De datum en de naam mogen dan misschien veranderd zijn, aan de invulling ervan is weinig veranderd; in de vroege uurtjes opstaan om een goed plekje te kunnen bemachtigen om je oude spulletjes te verkopen, […]

Koninginneda…uh.. Koningsdag staat alweer bijna voor de deur! Het is nog steeds even wennen sinds de switch van vorig jaar. De datum en de naam mogen dan misschien veranderd zijn, aan de invulling ervan is weinig veranderd; in de vroege uurtjes opstaan om een goed plekje te kunnen bemachtigen om je oude spulletjes te verkopen, helemaal los gaan in de stad met je oranje pruik en shirt óf de Koning van dichtbij bekijken tijdens zijn ceremoniële bezoek.

Heeft u binnenkort nou een bijzonder evenement? Een jubileum, een bedrijfsopening, bedrijfsuitje of wilt u originele entertainment voor op de beursstand? Leg de rode loper dan maar vast uit, want u krijgt hoog bezoek! De dubbelganger van Willem-Alexander is de hele avond verantwoordelijk voor alles wat met water te maken heeft, zoals de parapluservice vanaf de parkeerplaats en hij verwijst u van daaruit in stijl naar de bar of het toilet. Uiteraard heeft CarsenStars  niet alleen een goedlachse dubbelganger van Willem-Alexander, het hele koningshuis is goed vertegenwoordigd !

Zo heeft Cars and Stars Events een charismatische look-alike van de prachtige Koningin Maxima en een stijlvolle dubbelgangster van prinses Beatrix. Koningin Maxima wordt vertolkt door een vrolijke, spontane dubbelgangster met een flink aantal jaren ervaring. De looks kloppen, maar ook het accent wordt heel goed geïmiteerd. Deze professionele dubbelgangster wordt veelvuldig ingezet bij (winkel)openingen, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, trouwerijen en partijen. Interviews, speeches en officiële openingen cq lintjes knippen behoren natuurlijk ook tot haar takenpakket. Na haar optreden is er vanzelfsprekend ook tijd voor een meet-and-greet en foto´s.

Ook de dubbelgangster van prinses Beatrix heeft vele jaren ervaring en zelfs haar stem klinkt hetzelfde. Prinses Beatrix wordt altijd vergezeld door een hofdame (in prijs inbegrepen) die haar bij haar activiteiten begeleid. Voor een nóg echter effect is het ook mogelijk, haar met bodyguards of een limousine te boeken.

Wordt het ‘slechts’ een biertje drinken met Koning Willem-Alexander? Haringhappen met Maxima en een tompoes eten met Beatrix? Óf gaat u ‘all out’ en zet u bijpassende auto’s in om uw gasten te vervoeren? Een limousine of een oldtimer? Als gastenauto of puur als eyecatcher bij de ingang? Alles kan, bij Cars and Stars!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht