Nog steeds een beetje verliefd op André Hazes

Nog steeds een beetje verliefd op André Hazes

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Een bolle buik, een zwarte hoed, een potje bier en een dijk van een stem …juist! André Hazes! De koning van het levenslied. In september is het alweer 11 jaar geleden dat de volkszanger niet meer onder ons is maar hij leeft voort in zijn muzikale nalatenschap. Na het denderende succes van de musical ‘Hij […]

Een bolle buik, een zwarte hoed, een potje bier en een dijk van een stem …juist! André Hazes! De koning van het levenslied. In september is het alweer 11 jaar geleden dat de volkszanger niet meer onder ons is maar hij leeft voort in zijn muzikale nalatenschap. Na het denderende succes van de musical ‘Hij gelooft in mij’ is vorige maand een bioscoopfilm over zijn leven verschenen: ‘Bloed, zweet en tranen’, heb jij hem al gezien?

De release van de Hazes film was voor Nederlandse begrippen ongelofelijk groot. De film draaide in wel 131 theaters en sommige bioscopen doen zelfs meerdere voorstellingen per dag en soms in meerdere zalen tegelijk. Hoewel de film een groot succes blijkt te zijn is er achter de schermen ook veel onenigheid over geweest. Sommige mensen vragen zich af of de nieuwe bioscoopfilm écht over het leven van André Hazes gaat, of dat het misschien een weerspiegeling is van het verleden dat zijn derde vrouw Rachel zich graag herinnert. Zijn kinderen André jr. en Roxeanne komen namelijk veelvuldig in de film voor maar zijn de twee oudste kinderen, Nathalie en Melvin, worden nergens genoemd, alsof ze nooit deel uitmaakten van het verleden van hun beroemde vader.

De film heeft inmiddels de grens van 100.000 bezoekers doorbroken en is daarom beloond met de Gouden Film. Het feit dat men zich bijna 11 jaar na dato nog steeds zo massaal aangetrokken voelt tot André, geeft wel aan hoe ongekend populair de volkszanger echt was.

André zelf kan helaas niet meer op komen dagen maar gelukkig heeft Cars and Stars 2 top imitatoren, Nick en Gerard. Beide heren zijn echte ras entertainers. Nick zorgt er met zijn geweldig krachtige stem voor dat het publiek al vanaf de eerste toon meezingt! Hij verzorgt een heerlijk LIVE meezing-festijn met alle grote Hazes hits! 45 minuten lang genieten van de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire volkszangers. Een betaalbare, herkenbare en gezellige live meezingshow! Of Nick nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit, hij krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die goed vast te houden. Ook Gerard zorgt ervoor dat het publiek al snel wordt “gegrepen” zodat er al snel een dansende en zingende massa ontstaat. Bijna een uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire volkszangers te horen. Met deze act haalt u een knaller in huis, want Gerard heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in deze populaire live show. Gerard heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan en zorgt voor een spetterende live show! Bij beide heren passeren alle grote Hazes hits de revue: ‘Zij gelooft in mij’, ‘De vlieger’, ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Glimlach van een kind’, etc. Wanneer deze heren met hun show beginnen is stilzitten er niet meer bij.

CarsandStars Events staat bekend om het grote aanbod van tribute shows, look-alikes en soundalikes. Door de inzet van deze professionele imitators en tribute-acts en tribute artiesten is succes op uw event of feest gegarandeerd. Inzetbaar op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, tribute-nights, stadfeesten of zingend achter de bar in een gezellige bruine kroeg, oftewel alle podia waar een feestje gebouwd mag worden.

Uiteraard kunt u deze avond ook aanvullen met andere Hollandse toppers: Bolle Jan, Bolle Kees, Bolle Piet of misschien zelfs wel Gerard Joling, Frans Bauer, Rene Froger of Marco Borsato? Of misschien toch een hele hollandse avond met de Toppers en diverse gastoptredens ? Het dak gaat er gegarandeerd af.  Zelfs van de eerste tribute-artiest van Andre Hazes, Frans Duijts heeft cars and stars een hele goede lookalike. Maar ga je voor het origineel, regelt http://www.tributeshow.nl/ graag  Frans Duijts voor je. Of toch liever die publiekslieveling en topper Andre Hazes / Dré junior ?

Uw evenement kan altijd naar uw wensen, criteria en budget op maat worden samengesteld. Natuurlijk is het team van CarsandStars ook graag van dienst met het benodigde licht, geluid, podia, feesttenten, cateringvoorstel, danseressen en nog veel meer.

Meer info? Neem vrijblijvend contact op met ons eventteam.

Delen

Terug naar overzicht