Songfestival2015: Carsandstars wil Trijntje en Ilse samen op het podium

Songfestival2015: Carsandstars wil Trijntje en Ilse samen op het podium

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

Nog een paar weekjes en dan is het weer zover, het Eurovisie Songfestival. Het duo Waylon en Ilse de Lange wisten vorig jaar als duo ‘The Common Linnets’ de harten van de Nederlanders voor zich te winnen. Tweede met het nummer ‘Calm After The Storm’, wat een feest! Het Eurovisie Songfestival is wederom sinds maanden […]

Nog een paar weekjes en dan is het weer zover, het Eurovisie Songfestival. Het duo Waylon en Ilse de Lange wisten vorig jaar als duo ‘The Common Linnets’ de harten van de Nederlanders voor zich te winnen. Tweede met het nummer ‘Calm After The Storm’, wat een feest!

Het Eurovisie Songfestival is wederom sinds maanden in de media het gesprek van de dag. Wie doet er mee ? Wie mag voor Nederland gaan ? Australie ook erbij ? Hoe ziet Trijntje eruit ? Welk land heeft de spannendste of meest sexy inzending ?

Op Dinsdag 19 mei zal Trijntje Oosterhuis ons land gaan vertegenwoordigen met haar hit “Walk Along”. Tijdens de eerste halve finale mag zij als 4e optreden. De tweede halve finale wordt op 21 mei gehouden. Uit beide halve finales gaan tien kandidaten door naar de finale op 23 mei waarvoor gastland Oostenrijk, de Big 5 Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk en wildcard Australië al zijn geplaatst.

Het succes en aantal fans is ongelofelijk groot. Voorafgaande aan het spektakel in Wenen is er allereerst op vrijdag 15 mei het Songestival Singalong in de Ziggo-dome met vele deelnemers uit de afgelopen jaren en duizenden meezingende fans. Feest gegarandeerd !

Gezien de vele aanvragen en organiseren van themafeesten op locatie is ook het eventteam van CarsandStars volop met dit thema bezig. Voor diegene, die niet in het Ziggodome of Wenen erbij kunnen zijn, kan op diverse podia, discotheken, bars en clubs een eigen Songfestival-party worden opgezet. Uit het eigen bestand aan artiesten en tribute-acts stelt carsandstars geheel naar wens van klant en/of publiek een programma en keur aan artiesten samen.

De programmering van een heus Songfestivalfeest in het land mag natuurlijk een professionele ABBA – tributeband niet missen. Cars and Stars werkt al jaren samen met deze 4 rasartiesten, die alle hits van ABBA laten herleven. Deze ABBA-tributeshow kan in diverse formaties worden samengesteld, van grote liveband tot ABBA-mini waarbij 2 zangeressen de show stelen. Maar ook de omstreden winnares van 2014 uit Oostenrijk Conchita Wurst zal live haar hit “Rise like a phoenix” performeren. Daarbij komt Natasja met een Anouk-tribute on stage en zorgt voor kippenvel met “Birds” uit het jaar 2013. Uitbreidingen door look-alikes en tribute-shows van Gerard Joling (dit keer zonder de Toppers) en Jan Smit (als presentator en korte live-show) maken het plaatje compleet. Of toch liever een liveband tussendoor. Je eigen “Songfestival themafeest” is klaar.

Of toch niet…we missen nog Trijntje en Ilse. www.carsandstars.nl is altijd op zoek naar perfecte live-acts en tributeshows. Dus voor diegene, die de hits van deze topzangeressen perfect kunnen brengen in een liveshow en daarbij ook nog entertainer en performers zijn, kunnen zich graag melden bij info@carsandstars.nl Wellicht sta jij binnenkort in de themafeesten, discofeesten of dinershows van carsandstars.

Delen

Terug naar overzicht